Mink Bölger-Roelants

Na mijn studies (Rechten en Europese Studies) ben ik aan de slag gegaan bij een full service juridisch dienstverlener. Ik was hier verantwoordelijk voor de werving & selectie van advocaten & juristen. Hier is mijn passie voor het werven en selecteren van de juiste kandidaat voor de juiste rol ontstaan. Mijn kracht ligt hem in het feit dat ik verder kijk dan het CV: wat is de persoonlijke drijfveer, wat zijn de waarden, waar ligt iemands kracht (soms nog niet ontdekt) en waar kan iemand in excelleren. Ik ben nieuwsgierig van aard: ik heb oprechte interesse in wat mensen en organisaties beweegt.

Afgelopen drie jaar heb ik bij Partners at Work Executive Search gewerkt: Hier was ik verantwoordelijk voor de invulling van (Senior) management posities binnen de advocatuur, consultancy en financial services. Partners at Work staat bekend om haar diversiteitsbeleid, zij maken vrouwen zichtbaar voor senior posities.

Anno 2021 heb ik de overstap gemaakt naar de Interim HR/Recruitment kant omdat ik het interessant vind om aan de ‘klant’ zijde zelf het hele recruitmentproces van A-Z te begeleiden: het vinden van de juiste kandidaat en hem/haar de juiste experience mee te geven.
Dit is mijn zakelijke kant. Ik ben moeder van 3 zoons en getrouwd en wij wonen met ons gezin in de randstad. Ik sport graag (tennis, bootcamp en hardlopen).

Heb je interesse om meer over de mogelijkheden binnen Deloitte te horen? Stuur mij dan een berichtje, ik vertel je er graag meer over.

LinkedIn van Mink
E-mail Mink
Bel Mink: +31614470456

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven