Partnerships

Nuon Solar Team

Koploper in duurzaamheid en innovatie

Als trotse partners verbinden Deloitte en het Nuon Solar Team hun ambities ten aanzien van innovatie en duurzaamheid met als doel topprestaties te leveren en impact te maken die er toe doet.

De opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën brengt radicale veranderingen met zich mee. Deloitte helpt klanten om de kansen die deze veranderingen brengen optimaal te benutten en duurzame groei te creëren door innovatie. Het Nuon Solar Team is koploper in duurzaamheid en innovatie en weet als geen ander kansen te creëren in een wereld die constant in beweging is. Dit maakt het Nuon Solar Team een inspirerende partner voor Deloitte.

De intensieve samenwerking met het Nuon Solar Team laat daarnaast potentiële medewerkers met een technische achtergrond (STEM, science, technology, engineering en mathematics) de mogelijkheden van een carrière binnen Deloitte zien.

Nuna4 in The Edge

Als kick-off van de samenwerking is zonneauto Nuna4 verhuisd naar het Deloitte kantoor in Amsterdam, The Edge - het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld. Daar verblijft zij de komende maanden en kunnen zowel bezoekers als medewerkers dit ultieme voorbeeld van duurzame innovatie met eigen ogen bekijken. Bekijk hier de roadmovie en aankomst van Nuna4 in The Edge

Ambities waarmaken

Vanuit de kern van onze dienstverlening helpt Deloitte het Nuon Solar Team van de TU Delft impact te maken die er toe doet. We delen onze kennis en expertise op het gebied van cyber security, data-analyse en digitalisering met het Nuon Solar Team en ondersteunen hen op deze manier in het bereiken van hun ambitie om weer als snelste team de solarrace te rijden. Bekijk hieronder de video om te zien hoe dit uitpakte tijdens de SASOL Solar Challenge 2016 in Zuid-Afrika.

Het volgende doel: met hun innovatieve en duurzame zonne-auto de race in Australië winnen. Thijs Overwijk (Deloitte Consulting) weet als geen ander wat het team doormaakt. Hij heeft deel uitgemaakt van het team uit 2015/2016. De komende maanden laat hij jullie middels zijn vlogs ervaren waar het team momenteel druk mee is. In zijn eerste vlog reisde hij af naar Zwolle, waar de auto gebouwd wordt. Bekijk de vlog hieronder.

In zijn tweede vlog is hij in Delft aanwezig bij de presentatie van de, volledig vernieuwde, auto die in Australië de race moet gaan winnen.

In deze derde vlog laat Thijs zien wat sustainability betekent voor Deloitte en wat het team doet in de periode tussen onthulling en vertrek naar Australië.

Naar boven