Partnerships

Nuon Solar Team

Als trotse partners verbinden Deloitte en het Nuon Solar Team hun ambities ten aanzien van innovatie en duurzaamheid met als doel topprestaties te leveren en impact te maken die er toe doet.

De opkomst en exponentiële groei van nieuwe technologieën brengt radicale veranderingen met zich mee. Deloitte helpt klanten om de kansen die deze veranderingen brengen optimaal te benutten en duurzame groei te creëren door innovatie. Het Nuon Solar Team is koploper in duurzaamheid en innovatie en weet als geen ander kansen te creëren in een wereld die constant in beweging is. Dit maakt het Nuon Solar Team een inspirerende partner voor Deloitte.

In de video hieronder zie je hoe Rintati als eerste vrouwelijke Technisch Manager het Nuon Solar Team aanstuurde richting de Sasol Solar Challenge 2018 in Zuid-Afrika.

  • Rintati (22) eerste vrouwelijke Technisch Manager in Nuon Solar Team

Ambities waarmaken

Vanuit de kern van onze dienstverlening helpt Deloitte het Nuon Solar Team van de TU Delft impact te maken die er toe doet. We delen onze kennis en expertise op het gebied van cyber security, data-analyse en digitalisering met het Nuon Solar Team en ondersteunen hen op deze manier in het bereiken van hun ambitie om weer als snelste team de solarrace te rijden.

De intensieve samenwerking met het Nuon Solar Team laat daarnaast potentiële medewerkers met een technische achtergrond (STEM, science, technology, engineering en mathematics) de mogelijkheden van een carrière binnen Deloitte zien.

Nuna4 in The Edge

Als kick-off van de samenwerking is zonneauto Nuna4 verhuisd naar het Deloitte kantoor in Amsterdam, The Edge - het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld. Daar verblijft zij de komende maanden en kunnen zowel bezoekers als medewerkers dit ultieme voorbeeld van duurzame innovatie met eigen ogen bekijken. Bekijk hier de roadmovie en aankomst van Nuna4 in The Edge.

Alle verse vacatures in je mailbox?

Meld je aan voor Deloitte jobmail
Naar boven