Ondernemen binnen Deloitte

Onze collega's aan het woord

Ben jij ondernemend, nieuwsgierig en toe aan een uitdaging? Bij Deloitte krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Meer weten? Onze collega's vertellen hoe zij ondernemen binnen Deloitte ervaren.

"Omdat wij geen geschikte software konden vinden besloten wij zelf om DocQminer te ontwikkelen met ons team van AI specialisten en developers."
Lees meer
"Ook als werkstudent wordt inzet en visie beloond. Bij Deloitte heb ik de ruimte gekregen om al mijn passie en creativiteit kwijt te kunnen in de technologie."
Lees meer
"Ik verwachtte dat mensen nauwelijks interesse zouden hebben in mijn idee, maar het tegendeel bleek waar te zijn."
Lees meer
"Je krijgt de kans en het budget om een goed idee uit te voeren. Dat is uniek voor zo'n grote organisatie. Ik voel me dus als een soort ondernemer binnen een groot bedrijf."
Lees meer
"Iedereen die het interessant lijkt om voor een organisatie te werken waar veel ruimte is voor innovatie en eigen initiatief zou zich moeten verdiepen in Deloitte."
Lees meer
"Bij Deloitte krijg je gelukkig alle ruimte om je te ontwikkelen op verschillende onderwerpen en projecten waar je een passie voor hebt. The Ocean Cleanup is hier een heel goed voorbeeld van."
Lees meer
Naar boven