Diversity & Inclusion

Being your authentic self

We zijn allemaal uniek. Ieder van ons is anders dan de rest. Deloitte biedt een inclusieve werkomgeving waarin plaats is voor verschillen. Al deze verschillende collega's vertegenwoordigen vele dimensies van diversiteit. Wij zijn er van overtuigd dat we met een diversiteit aan collega's onze klanten het beste kunnen helpen. De vraagstukken die zij hebben, lopen immers ook steeds meer uiteen.

Deloitte en Diversity & Inclusion

Diversity & Inclusion betekent dat medewerkers zichzelf kunnen zijn, zonder angst voor bewuste of onbewuste uitsluiting. Het betekent respect hebben voor anderen die anders denken. Het betekent dat we een cultuur hebben die niet alleen deze verschillen erkent, maar omarmt, respecteert en de toegevoegde waarde ziet van deze verschillen.

Het betekent ook dat we niet los van elkaar en naast elkaar werken, maar dat we de verschillen bundelen en als één sterk team opereren. Hiermee creëren we toegevoegde waarde voor ons bedrijf, evenals kansen. Het levert een verbetering op van onze kwaliteit en geeft innovatie meer ruimte. Onze klanten opereren zo en vragen deze houding en cultuur ook van ons. Nieuw talent verwacht het. Diversity & Inclusion: dit is waar Deloitte voor staat.

Deloitte communities

Binnen Deloitte Nederland hebben we drie communities op het gebied van diversiteit & inclusie: Cultural Diversity, GLOBE en het Women's Network.

Cultural Diversity

Wij zien diversiteit niet alleen als een demografisch iets, maar als een gevarieerde manier van denken, voelen en doen. Geslacht, etniciteit en seksuele voorkeur zijn allen indicatoren van potentiële diversiteit. Deloitte herkent en waardeert deze verschillen.

GLOBE

GLOBE is een initiatief binnen Deloitte dat mensen verbindt die affiniteit hebben met LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual en Transgender) en is actief in verschillende member firms zoals Deloitte UK, US en Australië. GLOBE verwelkomt LGBT-ers, maar zeker ook allies om mee te doen met haar initiatieven.

Women's Network

Werken bij Deloitte biedt eindeloos veel kansen om je carriere én persoonlijk te ontwikkelen. Deloitte Women's Network heeft als doel Deloitte tot de meest gewilde werkplek onder vrouwelijk talent te maken. Onze missie is om op gender diversiteit in Nederland een impact te maken die er toe doet.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven