Alyce Butler

  • Director Monitor Deloitte
  • Consulting  |  Strategy, Analytics and M&A  |  Strategy & Business Design (Monitor)
  • Alyce Butler

Hoe ziet jouw dag bij Deloitte eruit, waar houd jij je zoal mee bezig?

Er is geen typische dag! Het is heel dynamisch, maar meestal bestaat een week uit het praten met mijn klanten in de voedsel- en landbouwsector over hun bedrijf, het interviewen van experts om inzicht te krijgen in een specifieke markt, het reviewen van het werk van de verschillende teams, inzichten vertalen naar concreet en praktisch advies, het identificeren van potentiele problemen en bijbehorende oplossing, het coachen van teamleden voor voortdurende verbetering, koffie drinken of bellen met potentiële klanten en ... het beantwoorden van e-mails.

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

Als ik eerlijk ben, had ik toen ik aan mijn carrière bij Deloitte in Nieuw-Zeeland begon nooit gedacht dat ik 10 jaar zou blijven! Deloitte verraste me door me te ondersteunen bij het werken aan waar ik gepassioneerd over ben - de broodnodige transformatie van het voedsel- en landbouwsysteem. Dit heeft me meegenomen naar ongelooflijke plaatsen uit Papoea-Nieuw-Guinea voor fruit en groenten, Oman voor aquacultuur, Ivoorkust voor cacao en de laatste 5 jaar Nederland waar ik het geluk heb een van de grootste voedsel- en landbouwproducten te hebben bedrijven wereldwijd als mijn klanten.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Gebruik Deloitte om te vinden wat jou drijft en vorm een carrière die je voldoening schenkt. Zie het als het opbouwen van een eigen bedrijf, maar met super slimme mensen die je op weg helpen!

Bekijk vacatures in het team van Alyce

Profielfoto van Jelle Joustra

Jelle Joustra.

Senior Consultant Strategy Monitor Deloitte

"Deloitte loopt voor op analytics, innovatie en digital."

Profielfoto van Irina Dima

Irina Dima.

Manager

"We hebben het geluk dat we in een omgeving zitten met zoveel slimme, hardwerkende mensen met verschillende achtergronden."

Profielfoto van Tim Kluitmans

Tim Kluitmans.

Senior Strategy Consultant

"Binnen Deloitte zijn er enorm veel sociale activiteiten waar je vrijblijvend aan mee kan doen."

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven