Anne van den Brink

  • Senior Consultant HR Transformation
  • Consulting  |  Human Capital  |  HR Transformation
  • Anne van den Brink

Hoe ziet jouw dag bij Deloitte eruit?

Als consultant bij Deloitte is geen dag voor mij hetzelfde. Het grootste deel van de week werk ik aan projecten voor een van onze klanten. De ene keer is dit een grote bank en een andere keer ga je op je sportschoenen naar een start-up. 

Binnen HR Transformation kijken we hoe HR de juiste impact kan maken op een organisatie en de mensen in die organisaties. Samen met collega’s en klanten denk ik na over nieuwe oplossingen voor hun vraagstuk. Elk project is anders maar vaak geef ik workshops (post-its, post-its, post-its), houd ik interviews bij de klant, maak ik analyses met een van onze (digitale) tools of houd ik een presentatie voor het management. Meestal werk je samen met meerdere collega’s, ook buiten HR Transformation. Leuk om samen aan een oplossing te werken!

Naast klantwerk maak ik ook graag tijd om mee te bouwen aan de groei en impact van Deloitte. Zo ontwikkel ik met een team nieuwe methoden om in te zetten bij onze klanten, organiseer ik activiteiten voor al onze ‘jonge’ Deloitters met het bestuur van ‘Young Deloitte’ en zit ik in het account team van een van onze nieuwe klanten. Kortom voldoende dingen te doen die klanten, Deloitte en mijzelf energie geven!

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?       

In de afgelopen jaren bij Deloitte heb ik snel kunnen groeien. Door de juiste begeleiding aan het begin van je carrière en de vele verschillende klanten en opdrachten die je krijgt ontdek je snel hoe werken bij Deloitte werkt. Ik ervaar binnen Deloitte een enorme vrijheid om mijn eigen invulling te geven aan mijn werk en ook om fouten te maken. Collega’s zijn altijd bereid te helpen maar durven je ook uit te dagen. Verder krijg je vanaf dag 1 een coach die jou helpt bij het behalen van je doelen en bij wie je altijd terecht kunt voor vragen. Er is ook voldoende ruimte voor training, zo heb ik het afgelopen jaar onder andere meer geleerd over het gebruik van analytics in mijn werk en heb ik geoefend met het faciliteren van workshops. Een hoogtepunt voor mij zijn de trainingen waarbij je met een groep internationale collega’s een week lang werkt aan het ontwikkelen van je eigen skills. Behalve leerzaam ook een feest!

All work, no play?  

Gelukkig is er naast een volle werkweek ook heel veel tijd voor ‘play’. Naast de wekelijkse vrijdagmiddag borrel zijn er ontzettend veel dingen te doen buiten werktijd. Gelukkig heb ik de leukste collega’s om dit samen mee te doen. Zo zijn er borrels, onze jaarlijkse wintersport en bootcamp weekend. Ik ben zelf onderdeel van de Consulting Band waarmee we op menig Deloitte feest onze opwachting maken! Maar ook tijdens het werk is er ruimte voor plezier, we werken hard maar er is altijd tijd voor een grapje, fijne lunch en extra lang bijkletsen bij de koffie automaat. 

Bekijk vacatures in het team van Anna

Profielfoto van Arnold Tosserams

Arnold Tosserams.

Consultant HR Tansformation

"Deloitte biedt een ideale arena om, samen met en van collega’s te leren en erachter te komen waar jouw passie ligt."

Profielfoto van Annemieke Brouwer

Annemieke Brouwer.

Manager HR transformation

"De diversiteit van projecten waaraan je kan werken is enorm."

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven