Anneke Vromen

  • Senior Manager Core Audit
  • Audit (Accountancy)  |  Core Audit
  • Anneke Vromen

Hoe ziet jouw dag bij  Deloitte eruit?

Als manager bij Deloitte heb je een heel divers takenpakket. Je bent mede verantwoordelijk voor een audit van A tot Z, wat bestaat uit project management, het managen en aansturen van het team op de opdracht, de communicatie met de cliënt en de review van onze dossiers. Daarbij werk je vaak direct onder en met de eindverantwoordelijke partner. Daarbij is er ruimte om je te oriënteren en specialiseren tot één van de excellence profielen binnen onze organisatie, bijvoorbeeld op commercieel gebied door mee te werken aan audit proposals, vaktechnische trainingen te volgen én te organiseren om expert te worden in een bepaald vakgebied zoals buitenlandse audits of IFRS, of je juist bezig te houden met bijvoorbeeld de HR kant binnen de afdeling waar je werkzaam bent. Zo mocht ik zelf bijvoorbeeld twee jaar mee als organisator van onze Audit Business Course. Een fantastische ervaring om met een groep enthousiaste studenten af te reizen naar een Europese hoofdstad en ze afwisselend kennis te laten maken met hoe wij binnen Deloitte invulling geven aan het accountantsvak, onze sfeer en cultuur. Er zijn al met al enorm veel uitdagingen om jezelf te ontwikkelen tot een sterke, allround manager. 

We werken natuurlijk soms ook lange dagen, dat hoort er nou eenmaal bij in busy season. Daar tegenover staat dat je in de rustigere periodes veel vrijheid krijgt om een verre reis te maken, spontaan een dagje vrij te nemen of een summer course op te pakken. 

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

Het jaarlijkse ski-event heeft mij het meest verrast. Dit jaar met een omvangrijke en vooral heel diverse delegatie van onze afdeling. Wat mij veraste was de eenheid en onwijze gezelligheid die ik daar gezien en ervaren heb, van stagiair tot partner, van expat uit Zuid-Afrika tot oer-Rotterdammer, van fervente wintersporter tot pistemaagd. Het maakt me trots om samen met zo’n leuke club mensen te mogen werken. 

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Welcome to the club! Je gaat hier een fantastische carriere tegemoet.

Bekijk vacatures in het team van Anneke

Profielfoto van Arie van der Spek

Arie van der Spek

Partner Audit

"De mensen die bij Deloitte werken maken het verschil!"

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven