Anneli van Huizen

  • Senior Consultant Digital Strategy
  • Consulting  |  Customer & Marketing  |  Advertising, Marketing & Commerce
  • Anneli van Huizen

Wat doe je bij het Advertising, Marketing & Commerce (AMC) team?

Het creëren van de best mogelijke klantervaringen. Dat is wat ik doe! Ik ondersteun onze klanten bij het transformeren van hun reclame-, marketing- en commerce-activiteiten voor een meetbare bedrijfsgroei. Om dat te bereiken, faciliteer ik workshops, voer ik consumentenonderzoek uit, configureer ik end-to-end customer journeys en zet ik klantinzichten om in minimal viable products. Dit alles met het doel om het leven van de eindklant makkelijker te maken.

Wat vind je het leukst aan werken bij AMC?

We krijgen dingen voor elkaar. Bij AMC gaat het niet langer om traditionele consulting en het geven van adviezen 'op papier' alleen, maar om het echt ondersteunen van de klant bij het implementeren van nieuwe strategieën. Mijn projecten variëren van strategie tot implementatie en ik werk samen met strategen, creatieven en platform engineers. Ik vind het leuk dat ik deel uitmaak van het klantenteam en dat we samen betere ervaringen creëren. Niet aan de zijlijn, maar aan het stuur. Daar krijg ik energie van.

Wat vind je het meest bijzonder aan AMC?

Voor mij is dat het netwerk van collega's en het gevoel van een echte AMC-familie. Ook al zien we elkaar niet zo vaak (omdat we veel tijd doorbrengen bij onze klanten), toch voelen we ons - zeer - verbonden. Veel van mijn collega's zijn mijn vrienden geworden. Ik denk dat onze onvergetelijke skitrips (CitS), onze vrijdagborrels in Mahler, onze vele koffiepauzes en diners bij verschillende mensen thuis daartoe hebben bijgedragen!   

Bekijk vacatures in het team van Anneli

Profielfoto van Wolke Visser

Wolke Visser.

Consultant

"Ik houd mij elke dag bezig met iets anders en daar leer ik ontzettend veel van."

Profielfoto van Sunaina Braam

Sunaina Braam.

Senior Digital Strategy Consultant

"Ik laat bedrijven zien waar kansen liggen in nieuwe technologie en ze te helpen deze te benutten."

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven