Annemieke Brouwer

  • Manager HR transformation
  • Consulting  |  Human Capital  |  HR Transformation
  • Annemieke Brouwer

Hoe ziet jouw dag bij Deloitte eruit?

Uitleggen aan iemand buiten Consulting hoe je dag eruit ziet kan moeilijk zijn – elke dag is anders! En dat maakt voor mij het werken bij Deloitte zo leuk. Soms heb je een kantoor dag waarin je druk bezig bent met het opstellen van rapporten / deliverables, werken aan (interne) kennisdeling en koffie drinken met collega's. Andere dagen ben je aanwezig bij de klant en is de dag gevuld met het geven van presentaties en bijwonen van meetings. Combineer die verscheidenheid aan werk met een geweldig team van intelligente en gemotiveerde collega’s en je begrijpt dat ik graag bij Deloitte werk!

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

Voordat ik bij Deloitte kwam werken had ik bepaalde denkbeelden over het werken bij een groot kantoor: een beetje formeel en ‘gebaande paden’. Ik had (gelukkig) ongelijk. Er is volop gelegenheid om je ontwikkeling in eigen handen te nemen en de sfeer is collegiaal en informeel. De diversiteit van projecten waaraan je kan werken is enorm. Ons klantbereik - en de onderliggende kennisorganisatie - is divers en we maken echt impact bij onze klanten. Ik word gedreven om de beste oplossing te bieden voor de uitdagingen waarmee onze klanten geconfronteerd worden en heb veel geleerd over het werken bij verschillende organisaties. Maar uiteindelijk hebben mijn collega’s mij het meest verrast. Het zijn tenslotte de mensen die een bedrijf uniek maken.

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Deloitte heeft eindeloze resources, goede mentorprogramma's en sterke relaties met talloze toonaangevende bedrijven die we adviseren. Ik mag profiteren van alles wat Deloitte – en de bijbehorende wereldwijde community - biedt. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren en innoveren van onze services en er is altijd wel iemand beschikbaar om je met je (persoonlijke) ontwikkeling te helpen. Naast toegang tot geweldige trainingen, heb ik een coach en kan ik leren van verschillende collega's in mijn projectteams. We stimuleren elkaar elke dag om het beste uit onszelf en anderen te halen.

Bekijk vacatures in het team van Annemieke

Profielfoto van Arnold Tosserams

Arnold Tosserams.

Consultant HR Tansformation

"Deloitte biedt een ideale arena om, samen met en van collega’s te leren en erachter te komen waar jouw passie ligt."

Profielfoto van Anne van den Brink

Anne van den Brink.

Senior Consultant HR Transformation

"Ik ervaar binnen Deloitte een enorme vrijheid om mijn eigen invulling te geven aan mijn werk."

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven