Annemieke Brouwer

  • Senior Consultant HR transformation
  • Consulting  |  Human Capital  |  HR Transformation
  • Annemieke Brouwer

Hoe ziet jouw dag bij Deloitte eruit?

Uitleggen aan iemand buiten Consulting hoe je dag eruit ziet kan moeilijk zijn – elke dag is anders! En dat maakt voor mij het werken bij Deloitte zo leuk. Soms heb je een kantoor dag waarin je druk bezig bent met het opstellen van rapporten / deliverables, werken aan (interne) kennisdeling en koffie drinken met collega's. Andere dagen ben je aanwezig bij de klant en is de dag gevuld met het geven van presentaties en bijwonen van meetings. Combineer die verscheidenheid aan werk met een geweldig team van intelligente en gemotiveerde collega’s en je begrijpt dat ik graag bij Deloitte werk!

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

Voordat ik bij Deloitte kwam werken had ik bepaalde denkbeelden over het werken bij een groot kantoor: een beetje formeel en ‘gebaande paden’. Ik had (gelukkig) ongelijk. Er is volop gelegenheid om je ontwikkeling in eigen handen te nemen en de sfeer is collegiaal en informeel. De diversiteit van projecten waaraan je kan werken is enorm. Ons klantbereik - en de onderliggende kennisorganisatie - is divers en we maken echt impact bij onze klanten. Ik word gedreven om de beste oplossing te bieden voor de uitdagingen waarmee onze klanten geconfronteerd worden en heb veel geleerd over het werken bij verschillende organisaties. Maar uiteindelijk hebben mijn collega’s mij het meest verrast. Het zijn tenslotte de mensen die een bedrijf uniek maken.

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Deloitte heeft eindeloze resources, goede mentorprogramma's en sterke relaties met talloze toonaangevende bedrijven die we adviseren. Ik mag profiteren van alles wat Deloitte – en de bijbehorende wereldwijde community - biedt. We zijn voortdurend bezig met het verbeteren en innoveren van onze services en er is altijd wel iemand beschikbaar om je met je (persoonlijke) ontwikkeling te helpen. Naast toegang tot geweldige trainingen, heb ik een coach en kan ik leren van verschillende collega's in mijn projectteams. We stimuleren elkaar elke dag om het beste uit onszelf en anderen te halen.

Bekijk vacatures in het team van Annemieke

Profielfoto van Brundt Froeling

Brundt Froeling

Manager Cloud Engineering

"Bij Deloitte wordt je continu uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door continu de lat wat hoger te leggen!"

Profielfoto van Roy Hamstra

Roy Hamstra

Senior Consultant M&A

"Wat je exact wil leren heb je zelf in de hand."

Profielfoto van Annick van Hattem

Annick van Hattem

Experienced Recruiter Strategy & Operations Consulting

"Ik zet me graag in bij het vinden van het juiste talent."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven