Annick Scheerder

  • Senior Consultant Risk Advisory
  • Risk Advisory  |  Control Of Responsible Enterprises (Core)  |  Control Of Responsible Enterprises - Assurance  |  Control Of Responsible Enterprises - Transformation
  • Annick Scheerder

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Toen ik begon bij Deloitte als een IT auditor had ik geen idee wat een IT auditor precies deed. Het idee is namelijk dat je leert 'on the job'. In mijn eerste week ging ik meteen op New Hires Bootcamp van 3 dagen, waarbij ik mijn team meteen goed heb leren kennen (ook informeel) en ik kreeg mijn eerste traningen. Ik heb inmiddels al veel geleerd van het vak, door middel van verschillende opdrachten en de verschillende soorten klanten waar je komt.  Learning on the job blijft natuurlijk een grote rol spelen. Er zijn talloze online trainingen die je kunt volgen, er zijn events waarbij je als team je ervaringen met elkaar deelt en er worden verschillende trainingen georganiseerd voor het team, waarvan sommige ook op externe locatie. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een post-master te gaan volgen. Persoonlijke ontwikkeling is erg belangrijk bij Deloitte en dit maakt het voor mij persoonlijk ook erg leuk!

Wat vind je het leukste aan Deloitte?

Een van de leukste dingen aan Deloitte vind ik de open cultuur en de flexibiliteit die we hebben. Je kan bij iedereen terecht voor vragen en iedereen is ook bereid je te helpen. Daarnaast ben je erg vrij om zelf je tijd in te delen en te bepalen waar en wanneer je wilt werken, zolang je je werk maar goed doet. Omdat ik zelf in Groningen woon en ik met regelmaat naar Amsterdam en omstreken ga, is die flexibiliteit voor mij erg groot pluspunt.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Haal het beste uit jezelf, omring jezelf met hele leuke collega's, probeer zoveel te leren als je kan en have fun!

Bekijk vacatures in het team van Annick

Profielfoto van Nathalie Steenvoorden

Nathalie Steenvoorden.

Junior Manager IT Risk

"Een dag binnen IT Risk is nooit hetzelfde."

Profielfoto van Jasper Schenkhuizen

Jasper Schenkhuizen.

Junior Manager

"Ik versla mijn collega's graag met tafelvoetbal."

Profielfoto van Geert Schijvens

Geert Schijvens.

Senior Consultant IT Risk

"We werken hard, maar spelen nog harder!"

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven