Arjan Moser

  • Senior Discovery Specialist
  • Financial Advisory  |  Forensic & Financial Crime
  • Arjan Moser

Weet jij een interessant feitje over Deloitte die mensen misschien nog niet weten?

Deloitte maakt an impact that matters. Niet alleen op onze klanten, maar ook op onze maatschappij. Jaarlijks besteden we 1% van onze tijd aan maatschappelijke projecten. Met 5500 werknemers is dat behoorlijk wat! Projecten die wij ondersteunen zijn bijvoorbeeld het Nationaal Geldexamen en The Ocean Cleanup.

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Jezelf blijven ontwikkelen wordt door Deloitte volledig ondersteunt. Van learning on the job tot aan een verscheidenheid aan (pre-)manager workshops en van learn & shares tot aan opleidingstrajecten. Het zit simpelweg in onze cultuur verweven.

All work, no play?

Zeker niet! Naast dat er op elke verdieping wel iets staat om je te ontspannen (zoals een tafelvoetbal- of pooltafel) worden er regelmatig events georganiseerd. Denk daarbij aan gave townhall meetings of events met Young Deloitte.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Deloitte doet veel meer dan je in eerste instantie zou denken. Van accountancy en consulting tot aan hacking en fraude-onderzoek (en nog veel meer). Deze grote variatie aan specialisaties maakt Deloitte een werkgever die jou onwijs veel mogelijkheden biedt.

Profielfoto van Jan Sivicek

Jan Sivicek

Business Analyst Analytics

"Ik leer van iedere opdracht."

Profielfoto van Dennis van der Meer

Dennis van der Meer

Manager Technology and Discovery

"De mogelijkheden op je verder te ontwikkelen zijn ongekend."

Profielfoto van Sander Koemans

Sander Koemans

Senior Manager Analytics

Wat ik leuk vind, is dat we in onze projecten telkens uitgedaagd worden om met creatieve, innovatieve oplossingen te komen.

Naar boven