Brundt Froeling

  • Manager
  • Consulting  |  Business Operations  |  Cloud Engineering
  • Brundt Froeling

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Het mooie aan Consultancy is dat iedere dag anders is en weer nieuwe uitdagingen biedt. Bij Deloitte wordt je continu uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door continu de lat wat hoger te leggen. Naast 'learning on the job' zijn er talloze trainingen met je offering en e-learnings. Ook wordt er voor elk level een uitgebreide training georganiseerd bij de Deloitte University in Brussel met collega's uit heel Europa. Leuk om zo je netwerk uit te breiden, maar ook heel inspirerend om verhalen uit andere landen te horen.

All work, no play?

Het sociale aspect van een baan is voor mij net zo belangrijk als de inhoud. Het play component komt voor mij terug in de vrijdagmiddagborrel, team diners, hardloopevenementen en op wintersport met collega's. Mijn advies is dat je vooral moet vooral doen waar je zelf zin in hebt en waar je energie van krijgt!

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Alles kan, maar voor niets gaat de zon op. In een grote organisatie met wisselende teams zoals Deloitte is heel veel mogelijk maar het is belangrijk dat je pro-actief bent en zelf jouw eigen ideeën omzet tot actie.

Profielfoto van Victor Cransberg

Victor Cransberg

Senior Consultant

"We denken constant na over de impact van digitale trends."

Profielfoto van Bram Feijen

Bram Feijen

Consultant

"Impact maken betekent voor mij een verschil maken"

Profielfoto van Judith Poelgeest

Judith Poelgeest

Senior Manager

"Ik wordt echt uitgedaagd en leer elke dag."

Naar boven