Brundt Froeling

  • Manager Cloud Engineering
  • Consulting  |  Business Operations  |  Cloud Engineering
  • Brundt Froeling

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Het mooie aan Consultancy is dat iedere dag anders is en weer nieuwe uitdagingen biedt. Bij Deloitte wordt je continu uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door continu de lat wat hoger te leggen. Naast 'learning on the job' zijn er talloze trainingen met je offering en e-learnings. Ook wordt er voor elk level een uitgebreide training georganiseerd bij de Deloitte University in Brussel met collega's uit heel Europa. Leuk om zo je netwerk uit te breiden, maar ook heel inspirerend om verhalen uit andere landen te horen.

All work, no play?

Het sociale aspect van een baan is voor mij net zo belangrijk als de inhoud. Het play component komt voor mij terug in de vrijdagmiddagborrel, team diners, hardloopevenementen en op wintersport met collega's. Mijn advies is dat je vooral moet vooral doen waar je zelf zin in hebt en waar je energie van krijgt!

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Alles kan, maar voor niets gaat de zon op. In een grote organisatie met wisselende teams zoals Deloitte is heel veel mogelijk maar het is belangrijk dat je pro-actief bent en zelf jouw eigen ideeën omzet tot actie.

Bekijk vacatures in het team van Brundt

Profielfoto van Marit Hoegen

Marit Hoegen

Director

"Samenwerking is onderdeel van onze normale manier van werken."

Profielfoto van Sjors Broersen

Sjors Broersen

Manager

"Voor ik bij Deloitte kwam zat ik in de wetenschap."

Profielfoto van Wessel van den Berg

Wessel van den Berg

Senior Consultant

"Ik heb veel geleerd over verschillende organisaties."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven