Danielle Hassefras

  • Consultant
  • Tax & Legal  |  Business Process Solutions
  • Danielle Hassefras

Waar haal jij je uitdaging uit?

De ene week werk je met slimme en inspirerende collega's aan een project voor Deloitte, terwijl je de week erna extern bij een klant bezig bent om een project in goede banen te leiden. Dit zorgt ervoor dat vrijwel geen dag er hetzelfde uitziet en je elke dag weer voor nieuwe uitdagingen komt te staan. Als je er van houdt om meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en elke uitdaging aan te gaan, dan zit je hier op je plek.

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

De manier waarop Deloitte focust op de ontwikkeling van haar medewerkers. Hier komt veel persoonlijke aandacht bij kijken. Als je zelf proactief bent, zijn de ontwikkelingsmogelijkheden eindeloos.

All work, no play?

Dit is denk ik de grootste misvatting die er bestaat over Deloitte. Uiteraard zijn er drukke periodes, maar je krijgt meer dan genoeg ruimte om een goede werk-privé balans te vinden. Ook is de organisatie zich er van bewust dat hun kracht ligt bij de medewerkers. Blije medewerkers zijn productieve medewerkers en daarom geeft Deloitte een hoop terug. Zo worden er bijvoorbeeld allerlei evenementen georganiseerd. Denk aan trainingen en clinics gegeven door topsporters, workshops met interessante sprekers uit de top van het bedrijfsleven en uiteraard vrijdagmiddagborrels.

Profielfoto van Nicholas Zegers

Nicholas Zegers

Werkstudent Business Tax

"De interactie met het hoger management is heel relaxed."

Profielfoto van Ruud van de Kerkhof

Ruud van de Kerkhof

Senior Consultant

"Er zijn veel mogelijkheden, ongeacht of je al weet welke kant je op wilt of niet."

Naar boven