Else Herrebout

  • Consultant
  • Consulting  |  Business Operations  |  Operations Transformation
  • Else Herrebout

Ken jij een interessant en onbekend feitje over Deloitte?

Naast je projectwerk zijn er tal van mogelijkheden om je breder te ontwikkelen en (sociale) contacten op te doen met collega's van andere disciplines; eigenlijk net zoals tijdens je studententijd. Zo kun je bijvoorbeeld een project opzetten via de Deloitte Impact Foundation, innovatie/digitale content helpen ontwikkelen, maar ook de skireis organiseren voor 400 consulting collega's.

Waar haal jij je uitdaging uit?

Het feit dat iedere dag anders is maakt consulting uitdagend en ook zo leuk! Bij ieder project zul je je in korte tijd moeten kunnen aanpassen aan een ander team en bedrijf, wellicht een nieuwe sector, en allerlei nieuwe vraagstukken. Wanneer je aan het eind van een project terugblikt naar dag 1, besef je pas wat voor een steile leercurve je hebt doorgemaakt.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Kom langs voor een kopje koffie en proef de sfeer! Je zult intensief gaan samenwerken in teams en daarom is het belangrijk dat je een klik voelt met collega's. Het is daarnaast niet erg als je nog niet precies weet wat voor focus je wilt hebben, het wordt bij Deloitte gestimuleerd om veel ervaring op te doen om er gaandeweg achter te komen uit wat voor type projecten jij het meeste energie haalt. 

Profielfoto van Bram Feijen

Bram Feijen

Consultant

"Impact maken betekent voor mij een verschil maken"

Profielfoto van Helen Sonneveld

Helen Sonneveld

Senior Consultant

"Deloitte een ambitieuze werkomgeving heeft met veel jonge hoogopgeleiden."

Profielfoto van Rob van Buuren

Rob van Buuren

Manager

"Er is ontzettend veel mogelijk binnen Deloitte."

Naar boven