Erik Hegeman

  • Senior Manager
  • Consulting  |  Enterprise Technology & Performance  |  Technology Strategy & Transformation
  • Erik Hegeman

Weet jij een interessant feitje over Deloitte die mensen misschien nog niet weten?

Deloitte maakt het voor medewerkers mogelijk om veelal gratis of met korting deel te nemen aan allerlei sport events. Zo heb ik zelf al 5 jaar achtereen de Dam-tot-Damloop gelopen, een erg mooie en sfeervolle hardloopwedstrijd waarin elk jaar een groep van enkele honderden Deloitters de 10 Engelse Mijl loopt. Bij de finish staat dan ook een Deloitte-tent waar je kunt napraten, bijkomen en eten en drinken, erg gezellig.

Waar haal jij je uitdaging uit?

De combinatie van het bieden van duidelijke meerwaarde voor de klant en toch ondertussen jezelf kunnen blijven ontwikkelen. Dit betekent dat je dingen doet waar je goed in bent, maar waar je tegelijkertijd ook nog wat van kunt leren, zodat je er beter in wordt of nieuwe kennis en vaardigheden opdoet. Een andere uitdaging is het combineren van klantwerkzaamheden met interne werkzaamheden om zo met een gezonde en leuke ‘mix’ van activiteiten je werkweek in te vullen.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Wees je ervan bewust dat je zelf de architect bent van je eigen carrière. Deloitte biedt je heel veel kansen, die moet je verkennen en selectief benutten, met de belangen van in willekeurige volgorde - jezelf, de klant en Deloitte in het achterhoofd. Dit betekent keuzes maken, zowel ‘ja’ als ‘nee’ durven zeggen. De behulpzaamheid onder collega’s is groot en veel mensen zullen bereid zijn om je te helpen en advies te geven. Maak daar gebruik van en doe dit zelf ook voor anderen, maar blijf je ervan bewust dat je uiteindelijk zelf verantwoordelijk bent en knopen moet doorhakken.

Profielfoto van Michel van Veen

Michel van Veen

Senior Manager, Teamlead ICS Cyber Security

"Ik word blij van zo veel slimme, enthousiaste en ambitieuze collega's."

Profielfoto van Sander Koemans

Sander Koemans

Senior Manager Analytics

"Wat ik leuk vind, is dat we telkens uitgedaagd worden om met creatieve, innovatieve oplossingen te komen."

Profielfoto van Judith Poelgeest

Judith Poelgeest

Senior Manager

"Ik wordt echt uitgedaagd en leer elke dag."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven