Erik Kleyweg

  • Manager Risk Advisory
  • Risk Advisory
  • Erik Kleyweg

Wat vind je het leukste aan Deloitte?

Het klinkt misschien standaard, maar het eerste wat in me opkomt zijn de collega's en veelzijdigheid van de organisatie. Door mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden werk ik met veel verschillende teams samen maar er heerst altijd een besef van ‘ons’ Deloitte. Ik heb veel toffe en bijzondere dingen meegemaakt; te gekke skitrips, met een groot team een paar avonden flink doorhalen, werken in New York maar ook een baanclinic van Theo Bos.

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Ik durf eerlijk te zeggen dat binnen Deloitte alles mogelijk is als je er zelf voor wilt gaan. Natuurlijk zijn we een grote organisatie waardoor er ‘altijd wel iets te doen is’, maar als je voor iets wilt staan of goed in bent krijg (=verdien) je de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en verschillende mogelijkheden aan te grijpen. Ontwikkeling binnen Deloitte is heel natuurlijk en gaat vanzelf op zowel soft skills and hard skills. Ik ontwikkel mezelf door te doen wat ik leuk vind en goed in denk te zijn – kwalitatief klantwerk en werken aan nieuwe dingen waardoor we als Deloitte (hopelijk) nòg beter ons werk doen.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Ik zou hem/haar vooral willen zeggen dat ze het eerste jaar alles moeten ervaren wat er op hen afkomt en dat elke ervaring een goede ervaring is. Dat klinkt nu heel volwassen en ‘vaderlijk’, maar dat is echt zo. Op een gegeven moment gaan bepaalde dingen op hun plek vallen en maakt het allemaal nog meer sense.

Profielfoto van Nathalie Steenvoorden

Nathalie Steenvoorden

Senior Consultant IT Risk

"Een dag binnen IT Risk is nooit hetzelfde."

Profielfoto van Ameet Singh

Ameet Singh

Junior Manager Risk Advisory

"Ik ben er trots op dat ik op een plek werk die actief bijdraagt aan een duurzaam milieu."

Profielfoto van Laura Abel

Laura Abel

Senior Consultant

"Het tofste aan mijn functie is dat ik werk met veel verschillende collega's."

DOT
-
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven