Friso Nilting

  • Consultant
  • Consulting  |  Enterprise Technology & Performance  |  Finance & Performance
  • Friso Nilting

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Een van de vele redenen waarom ik voor Deloitte heb gekozen is de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Ten eerste moedigt Deloitte zijn werknemers aan om dit via trainingen te doen, of dit nu een online E-learning van een uur is of dat het een gehele trainingsweek in Mallorca is. Ten tweede is het erg leerzaam om ervaring op te doen bij verschillende klanten. Het is bij Deloitte mogelijk om te werken in het vakgebied dat jou interessant lijkt en waar je meer kennis over wilt opdoen. Zo ben ik tegenwoordig betrokken bij een Robotic Process Automation project in Berlijn.

All work, no play?

Werken bij Deloitte gaat tezamen met veel leuke activiteiten welke georganiseerd worden vanuit Deloitte. Zo organiseert Deloitte vaak borrels en (kleine) dinertjes, maar ook grotere events zoals ‘Reaching Peaks’ waarbij een groep Deloitters jaarlijks de Kilimanjaro gaat beklimmen. Daarnaast is er natuurlijk hét wintersport event van het jaar, Consulting in the Snow. We hebben ook een speciaal Young Deloitte team, welke evenementen organiseert voor alle collega’s onder de 30, en dat zijn er een hoop!

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Werken bij Deloitte is erg leuk en uitdagend en daarnaast zijn de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen oneindig. Echter is het wel van cruciaal belang dat je in deze grote organisatie proactief bent. Alles kan, maar je moet er wel zelf achteraangaan!

Profielfoto van Doris Degen

Doris Degen.

Consultant

"Bij Deloitte is veel aandacht is voor diversity."

Profielfoto van Floris Jansen

Floris Jansen.

Senior Manager

"Ik ben iedere dag écht bedrijven aan het helpen veranderen."

Profielfoto van Tamara Engels

Tamara Engels.

Consultant Enterprise Technology & Performance

"Afwisseling zorgt er voor dat mijn werkweek omvliegt."

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven