Jeroen Panken

  • Senior Manager
  • Consulting  |  Customer & Marketing  |  Digital Customer
  • Jeroen Panken

Weet jij een interessant feitje over Deloitte die mensen misschien nog niet weten?

Met Deloitte Consulting gaan we al 10 jaar op wintersport; waar de 1ste editie nog in Frankrijk was, was de 2de editie pas in Oostenrijk en met een relatief kleine groep van 90 collega’s (ter vergelijking, dit jaar waren er 340 collega’s bij). Dit waren de die-hard skifanaten die in Oostenrijk de basis hebben gelegd voor een jaarlijks terugkerend uniek evenement wat elk jaar weer groter wordt!

Waar haal jij je uitdaging uit?

Door bij elke opdracht vanuit mijn creativiteit na te denken welke scenario’s er mogelijk zijn om de uitdagingen van de klant op te lossen en samen met de klant de beste keuze hierin te maken. Het is dan fantastisch om op het einde van het project te zien hoe de gebruikers van jouw oplossing zeer tevreden te werk gaan.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Sta open voor alle kansen die voorbij zullen komen en pak de kansen die passen bij wie je bent als persoon. Alleen intrinsieke passie voor hetgeen je doet gaat je succesvol maken.

Profielfoto van Jordy Nederhand

Jordy Nederhand

Manager

"De open werksfeer bij Deloitte spreekt mij erg aan."

Profielfoto van Rinse Mallee

Rinse Mallee

Manager

"Wat ik leuk vind aan Deloitte is dat het een internationale organisatie is, waarbij kennis van all over the world beschikbaar is."

Profielfoto van Dafne Baars

Dafne Baars

Visual/UI designer

"Ik ben trots op mijn werk en leer graag door."

Naar boven