Jord Vierbergen

  • Senior Consultant
  • Tax & Legal  |  Business Process Solutions
  • Jord Vierbergen

Hoe ziet jouw dag er uit bij de Deloitte afdeling Business Process Solutions en waar hou jij je zoals mee bezig?

De meeste werkdagen zit ik als financieel consultant op locatie bij de klant voor een externe opdracht. De opdrachten kunnen variëren van het samenstellen van jaarrekeningen en het tijdelijk invallen als business controller tot het analyseren van financiële instrumenten bij een financiële instelling.

Ook de teamsamenstelling kan per opdracht variëren. Soms werken we met een grote groep collega’s aan een project en soms wordt een opdracht zelfstandig uitgevoerd. Uiteraard kun je een voorkeur hiervoor uitspreken en ik kies daarom vooral voor de grotere opdrachten.

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

Het heeft me verrast hoe alle verschillende afdelingen binnen Deloitte met elkaar te maken hebben. Er wordt veel samengewerkt en daardoor leer je veel collega’s buiten je eigen afdeling kennen.

Daarnaast zijn er ontzettend veel carrièremogelijkheden bij Deloitte. De doorgroeimogelijkheden zijn enorm. Veel collega’s maken binnen twee of drie jaar promotie. Ook stappen er collega’s over van afdeling omdat zij graag bij Deloitte blijven werken en er intern ook talloze kansen en mogelijkheden zijn

Wat vind je het tofste/leukste/meest bijzondere/gekste aan Deloitte en je afdeling Business Process Solutions (BPS)?

Het leukste aan Deloitte en Business Process Solutions vind ik de activiteiten die intern georganiseerd worden. Het is gezellig om alle collega’s te zien bij uitjes, studiedagen, of het kerstgala. Vorig jaar ben ik bijvoorbeeld naar Lissabon geweest voor een business course. Dit soort activiteiten hebben voornamelijk een leerdoel, maar zijn ook gewoon heel leuk.

Profielfoto van Ruud van de Kerkhof

Ruud van de Kerkhof.

Senior Consultant

"Er zijn veel mogelijkheden, ongeacht of je al weet welke kant je op wilt of niet."

Profielfoto van Danielle Hassefras

Danielle Hassefras.

Senior Consultant Project Management

"Je krijgt meer dan genoeg ruimte om een goede werk-privé balans te vinden."

Profielfoto van Mark Fick

Mark Fick.

Manager

"Er heerst een open cultuur waarin er ruimte is om grappen te maken en elkaar feedback te geven."

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven