Joris Claus

  • Staff - Audit & Assurance
  • Audit (Accountancy)
  • Joris Claus

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Hi toekomstige collega en welkom bij Deloitte! Een paar maanden geleden stond ik in dezelfde schoenen als jij nu staat. Een spannende en belangrijke tijd, welke veel invloed heeft op jouw toekomst. Goed dat je Deloitte overweegt voor deze toekomst, want dat bied je veel kansen!

Hoe ziet jouw dag bij Deloitte er (ongeveer) uit, waar hou jij je zoal mee bezig?

We leven nu in een bijzondere tijd. Werken bij Deloitte is niet zoals het zou moeten zijn. Normaal gesproken is het contact met mensen een belangrijk onderdeel binnen ons vak. Thuiswerken maakt dit essentiële deel lastiger, maar we hebben ons erop aangepast. Contact met collega’s wordt gestimuleerd via platforms, zoals Microsoft Teams, Skype en Zoom. Hetzelfde geldt voor contact met klanten, want ook zij kunnen de interactie waarderen. Ook al kijk ik uit naar de tijd dat we weer op kantoor mogen werken en naar de klant kunnen gaan, is het fijn om op deze manier toch contact met anderen te hebben.

All work, no play?

Zeker niet! Regelmatig worden er leuke (digitale) activiteiten georganiseerd binnen teams, kantoren of zelfs landelijk. Daarbij is het niet ongebruikelijk dat er een gezellig borrelpakket op de deurmat verschijnt, dus dat komt de sfeer zeker ten goede. Normaal gesproken worden er ook vaak borrels, sportevenementen, skireizen (en veel meer) georganiseerd, maar dat kan momenteel helaas niet. Des te meer om naar uit te kijken als toekomstige collega!

Bekijk vacatures in het team van Joris

Profielfoto van Patricia Versendaal

Patricia Versendaal

Senior Manager Accountant Adviseur

"Je doet het niet alleen, maar met elkaar."

Profielfoto van Arie van der Spek

Arie van der Spek

Partner Audit

"De mensen die bij Deloitte werken maken het verschil!"

Profielfoto van Michelle Bolderman

Michelle Bolderman

Staff – Audit & Assurance

"Werken bij Deloitte is het begin van een prachtige carrière, join the club!"

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven