Joris Hoekstra

  • Manager
  • Consulting  |  Human Capital  |  Organization Transformation
  • Joris Hoekstra

Hoe ziet jouw dag bij Deloitte eruit?

Als Manager bij Programme Leadership houd ik mij bezig met complexe transformaties in de financiële sector. Vaak werk ik als project- of programmamanager bij banken of verzekeraars en stuur ik een team aan. Ook adviseer ik klanten hun organisatie zo in te richten dat hun transformatie succesvol is. Denk aan het opzetten van (Agile) Portfolio Management, waarbij de strategie van de organisatie wordt vertaald in projecten en programma's om die strategie te realiseren, of het selecteren en ontwikkelen van de juiste workforce om een transformatie te laten slagen. Intern coach ik een aantal mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en ontwikkel ik met een team een propositie om onze klanten nog beter te helpen met hun transformaties. Tot slot ben ik ook lid van GLOBE, het LGBT netwerk van Deloitte.

Waar haal jij je uitdaging uit?

Ik haal mijn uitdaging uit telkens in een andere context en met een ander team een succesvolle transformatie neer te zetten voor onze klanten. Iedere klant heeft specifieke uitdagingen en ieder teamlid heeft specifieke ontwikkelbehoeften. Doordat ik zelf ook groei binnen Deloitte en steeds andere rollen heb, loop ik steeds tegen nieuwe uitdagingen aan en blijf ik mijzelf voortdurend ontwikkelen.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Deloitte is een fantastische plek om te werken. Je kunt echt een impact maken bij aansprekende klanten en ontwikkelt jezelf in hoog tempo. Ik werk met veel plezier bij Deloitte en heb het gevoel dat ik echt mezelf kan zijn en kan groeien.

Profielfoto van Joep Schoofs

Joep Schoofs

Senior consultant

"Ik ben constant aan het sparren met de klant."

Profielfoto van Bram Feijen

Bram Feijen

Senior Consultant Strategy & Operations

"Impact maken betekent voor mij een verschil maken."

Profielfoto van Jaap Nieland

Jaap Nieland

Consultant Analytics

"Met je coach kun je op een persoonlijk niveau over je ontwikkeling praten."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven