Katrijn Knaapen

  • Senior Manager
  • Consulting  |  Human Capital  |  Workforce Transformation
  • Katrijn Knaapen

"Mijn dagen bij Deloitte zijn eigenlijk iedere dag anders. De meeste dagen ben ik bij de klant en werk ik samen met hen aan hun projecten op het gebied van organisatie cultuur, learning en leiderschapsontwikkeling. Ik werk voornamelijk voor grote, corporate klanten in een internationale context met ook internationale Deloitte teams. Er zijn ook dagen dat ik op kantoor ben en ik met mijn collega’s werk aan de uitwerking van onze oplossingen voor klanten of aan proposals voor nieuwe opdrachten. 

Het tofste aan werken bij Deloitte vind ik de drive die er is om écht het beste te bedenken en leveren voor de uitdagingen waar onze klanten voor staan. Ons bereik en onze kennis is zo groot. Wanneer je op pad gaat met jouw vraag, vind je altijd mensen die bereid zijn om met je mee te denken. Daarnaast vind ik het super om te werken met jonge, ambitieuze collega’s waarmee je ook gezellig na het harde werken op pad kunt voor de nodige ontspanning. 

Wanneer je op zoek bent naar een baan waarin je wordt uitgedaagd en je werkt met vrolijke en positieve collega’s, dan ben je bij Deloitte aan het juiste adres. Je moet van snelheid, afwisseling en af en toe wat hectiek houden, want dat is inherent aan het werken bij Deloitte als consultant. Je bent zeer welkom als nieuwe collega!"

Profielfoto van Evi Somers

Evi Somers

Consultant

"Op een zonnige dag is het uitzicht over de Maas fantastisch."

Profielfoto van Merlin Nieste

Merlin Nieste

Business Analyst

"Deloitte biedt zoveel mooie uitdagingen."

Profielfoto van Mariska Korrel

Mariska Korrel

Consultant

"We hebben een heel sociaal en ambitieus team."

Naar boven