Kimberly Ernest

  • Marketing Consultant Clients & Industries
  • Support
  • Kimberly Ernest

    Kimberly Ernest

Wat vind je het meest bijzondere aan werken bij Deloitte?

Werken bij Deloitte betekent dat elke dag anders is. Ik ben één jaar geleden begonnen en ik had nooit verwacht dat het werk zo afwisselend en leerzaam zou zijn. Het leukste vind ik toch wel de informele werksfeer en de manier waarop we met elkaar omgaan. Op professioneel vlak dagen we elkaar uit, maar daarentegen kunnen we het ook heel gezellig hebben tijdens de vrijdagmiddag borrel. Een hele leuke ervaring die je zeker niet zou willen missen!

Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen?

Omdat ik binnen mijn marketingfunctie met veel verschillende afdelingen samenwerk, voel ik me vaak de schakel tussen verschillende disciplines binnen Deloitte. Je hebt een soort van helikopterview over de organisatie. Hierdoor maak ik binnen mijn functie allerlei verschillende dingen mee, waardoor ik veel leer over de diensten die wij aanbieden bij onze klanten.

Naast het feit dat ik veel leer over de organisatie, zie ik Deloitte ook als een grote leerschool om mezelf elke dag te blijven ontwikkelen. Er worden vaak interne meetings georganiseerd om onze marketingkennis intern te delen en daarnaast is het ook mogelijk om binnen Deloitte mee te doen aan andere initiatieven die aansluiten bij jouw interesses. In het kort zou ik Deloitte daarom ook omschrijven als een bedrijf waar je de beste versie van jezelf kan worden.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Twijfel je nog of Deloitte iets voor jou is? Ik zou zeggen: stop maar met twijfelen! Vooral als je op zoek bent naar een afwisselende baan met een brede scope, ben je hier echt aan het juiste adres. Laat vooral weten als je verder nog vragen hebt over de functie. Ik vertel je graag iets meer. Stuur me gerust een mailtje. En wie weet, tot snel bij Deloitte!

 

Profielfoto van Somaya Agarad

Somaya Agarad

Service Agent

"Ik ben altijd positief verrast door de diversiteit."

Profielfoto van Willemijn Visser

Willemijn Visser

Senior Marketing Consultant Client & Industries

"Niet één dag bij Deloitte is hetzelfde."

Profielfoto van Wietske Viergever

Wietske Viergever

Senior Project Manager Communications

"Bij Deloitte krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen."

Naar boven