Kristi Blaisdell

  • Consultant
  • Consulting  |  Enterprise Technology & Performance
  • Kristi Blaisdell

Hoe zit het met innovatie?

Innovatie is momenteel zo'n hot topic binnen zowel Deloitte als bij onze klanten. Het interessante aan innovatie is dat het voor iedere klant iets anders betekent. Hier bij Deloitte kijken we naar de toekomst om voor elke unieke klant een goede innovatietechniek te begrijpen en te creëren. Dit is een van de spannendste dingen van de nieuwe digitale wereld, het is altijd aan ons om de klant bewust te maken en te helpen bij het implementeren van de beste toekomstbestendige oplossingen.

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Deloitte gaat over het uitbreiden, verkennen en uitdagen van onszelf in nieuwe richtingen en nieuwe leermogelijkheden. In heel Deloitte, en ook extern, kunnen we kiezen uit een groot aantal opleidingen. Het ontwikkelen van jezelf gebeurt ook bij de klant en tijdens je één op één sessies met je coach en projectmanager waarbij feedback en persoonlijke ontwikkelingen centraal staan.

Wat wil je tegen je toekomstige collega zeggen?

Werken bij Deloitte is uitdagend en spannend tegelijk, en geeft je de mogelijkheid om je horizon in alle richtingen te verbreden. Ervaar een werkomgeving waarin je collega's goede vrienden worden en je team meer op je familie lijkt dan op je collega's.  We willen samen een impact maken die er toe doet!

Bekijk vacatures in het team van Kristi

Profielfoto van Rudy Soerodikromo

Rudy Soerodikromo

Visual designer

"Waar ik heel erg geïnspireerd van raak is de omgeving waarin we werken."

Profielfoto van Mees Poppe

Mees Poppe

Consultant Actuarial & Insurance Solutions

"Ik ben er trots op dat ik op een plek werk die actief bijdraagt aan een duurzame leefomgeving."

Profielfoto van Geert Schijvens

Geert Schijvens

Senior Consultant IT Risk

"We werken hard, maar spelen nog harder!"

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven