Lantos Pin

  • Senior Consultant
  • Consulting  |  Enterprise Technology & Performance  |  Supply Chain & Network Operations
  • Lantos Pin

Wat is je grootste uitdaging geweest tot nu toe?

Ik werk op veel internationale projecten, met collega’s die gebaseerd zijn op andere continenten. Naast alle praktische aspecten, zoals tijdsverschil en niet face-to-face te kunnen samenwerken en/of brainstormen, zitten hier bijzondere uitdagingen aan. Zo heb ik in internationale teams gewerkt aan het verbeteren van Health Supply Chains in Afrikaanse landen, met als doel de beschikbaarheid van medicijnen in een land te verbeteren. Daarin is de inhoudelijke uitdaging al omvangrijk, om het maar zo te zeggen. Er komen echter ook andere uitdagende elementen op je pad. Denk bijvoorbeeld aan het samenwerken met compleet verschillende culturen en gebruiken, waardoor een projectaanpak ineens niet meer werkt. Dat je een enorme groep aan internationale en lokale organisaties moet betrekken in het proces. Het besluitvormingsproces ziet er daardoor ook anders uit dan bij private bedrijven waar we typisch voor werken. En dat je volledig afhankelijk bent van lokale collega’s omdat je de weg niet kent en de taal niet spreekt. Al deze elementen bij elkaar zorgden voor een enorme uitdaging. Tegelijkertijd was het juist vanwege de intensiviteit, de samenwerking met internationale collega’s, en de sociale impact die we maakten, één van de mooiste ervaringen in mijn leven.

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Op een aantal verschillende manieren. De belangrijkste is de rol die je hebt op het project. Daarin kun je steeds meer vaardigheden leren die je nodig hebt naarmate je je carrière doorloopt. Dit wordt aangevuld met trainingen vanuit Deloitte. Hierin wordt een combinatie van inhoudelijke trainingen (bijv. Supply Chain Planning, en Digital Supply Networks) en trainingen gericht op het opbouwen van je sociale vaardigheden (bijv. hoe workshops te faciliteren, moeilijke gesprekken voeren) bij te brengen. Tot slot wordt er veel aan kennisdeling gedaan bij Deloitte, waarin je de (project)ervaringen van teamgenoten kunt absorberen en voor je eigen ontwikkeling kunt gebruiken.

All work, no play?

Zeker niet! Het mooie van Deloitte is dat we hard kunnen werken aan een gaaf project, maar dat we ook zeker onze successen vieren. We hebben door het jaar heen dan ook leuke activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Zo hebben we binnen het Supply Chain team elk jaar een Cooker, onze team tweedaagse in telkens een andere stad. Tijdens het evenement blikken we terug op de hoogtepunten van afgelopen jaar en kijken we vooruit naar komend jaar, doen we leuke activiteiten, reiken we de team Oscars uit, gaan we heerlijk uit eten, en maken we er aansluitend een mooi feest van. Ook gaan we elk najaar op Citytrip met alle Junior Consultants t/m Senior Consultants uit het Supply Chain team. Zo zijn we de afgelopen jaren met een groep van 20-25 personen al in Praag, Dublin en Barcelona geweest. We doen ook veel sportieve activiteiten samen. Zo doen we mee met de Roparun, een estafette-run van Parijs naar Rotterdam. Het mooie binnen ons team is eigenlijk dat nieuwe initiatieven altijd worden gewaardeerd. Zo vind je altijd teamgenoten die mee willen doen aan een sportief uitje, bootje varen, of gewoon een mooie borrel. Naast de activiteiten binnen het team, heb je ook nog leuke activiteiten vanuit Deloitte en je projectteam, zoals inspirerende congressen, etentjes, teambuilding evenementen, feesten, en VrijMiBo’s. Zo zie je maar, het draait bij Deloitte zeker niet alleen maar om ‘all work’.

Bekijk vacatures in het team van Lantos

Profielfoto van Merlin Nieste

Merlin Nieste

Analyst

"Deloitte biedt zoveel mooie uitdagingen."

Profielfoto van Marit Hoegen

Marit Hoegen

Director

"Samenwerking is onderdeel van onze normale manier van werken."

Profielfoto van Colin Schappin

Colin Schappin

Senior Security Consultant

"Over elk onderwerp loopt er een expert rond binnen ons team."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven