Lauren Critchley

  • Manager Data and Reporting
  • Risk Advisory  |  Financial Risk  |  Accountancy & Financial Reporting Risk
  • Lauren Critchley

Hoe ziet jouw dag bij Deloitte er uit?

Geen dag is hetzelfde, dat vind ik juist het leukste aan het werken als manager bij Deloitte. Het maakt het werk uitdagend en interessant. Je krijgt de kans om met een ​​breed scala aan klanten in verschillende sectoren en van verschillende omvang te werken. De projecten zijn echt grenzeloos. Om je een idee te geven, ze kunnen variëren van het schrijven van technische accounting documenten en beleid, tot het controleren van vernieuwde processen, en assisteren bij het implementeren van nieuwe standaarden en software wijzigingen.

Als manager ben je verantwoordelijk voor het projectmanagement van begin tot eind, het managen van het team, de communicatie met de klant, en het uitvoeren en beoordelen van het werk. Je werkt vaak direct onder en met de verantwoordelijke partner. Naast het werk voor klanten, biedt Deloitte allerlei programma's om je vaardigheden te versterken. Zo vind ik het geweldig om junior medewerkers te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en carrières. Daarom heb ik me onlangs aangesloten bij de Deloitte Facilitator Academy en faciliteer ik nu regelmatig trainingen om junioren te helpen bij het ontwikkelen van hun kerncompetenties en het vinden hun doel.

Wat vind je het meest bijzondere aan Deloitte?

Iets minder dan een jaar geleden ben ik verhuisd van Deloitte Melbourne naar Deloitte Amsterdam. Wat ik geweldig vind, is dat Deloitte écht een wereldwijd bedrijf is. De Deloitte waarden gelden wereldwijd. Dat betekent dat, ongeacht of je een Deloitte kantoor in Australië of in Nederland binnenstapt, je dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden en interessante mensen tegenkomt. Het gaf me echt een gevoel van 'thuiskomen' en deel uit te maken van een veel groter en verreikend bedrijf. Heel gaaf vind ik dat!

All work, no play?

Een goede work-life-balance wordt steeds meer omarmd binnen Deloitte. We werken hard, maar gelukkig is er ook tijd om te ontspannen. Er zijn regelmatig borrels en sociale evenementen wat een leuke manier is om tijd met je collega's door te brengen. Deloitte heeft ook een geweldig programma genaamd Deloitte FIT, wat toegang biedt tot allerlei sportevenementen, clinics en workshops. Ik heb me onlangs aangemeld voor mijn eerste grote wielerevenement met Deloitte FIT - duimen!

Bekijk vacatures in het team van Lauren

Profielfoto van Michiel Mulder

Michiel Mulder

Manager

"Verschillende culturen, achtergronden en capaciteiten maken dat ieder team anders is."

Profielfoto van Laura Abel

Laura Abel

Senior Consultant

"Het tofste aan mijn functie is dat ik werk met veel verschillende collega's."

Naar boven