Lieselot Gremmen

  • Manager Legal Counsel
  • Consulting  |  Business Operations  |  Cloud Engineering
  • Lieselot Gremmen

Hoe ziet jouw dag bij  Deloitte er (ongeveer) uit, waar hou jij je zoals mee bezig?

Geen dag is hetzelfde! Dat is het mooie van werken bij Deloitte. Benieuwd hoe een dag eruit kan zien? Maandagochtend start ik mijn computer op en check mijn e-mail aan de ontbijttafel. Vervolgens maak ik een prioriteitenlijstje voor deze week en vertrek ik richting Utrecht voor de maandelijkse teammeeting met mijn collega’s van het Pursuit and Quality Centre. We bespreken de nieuwe strategie van FY2021 en welke gevolgen dit heeft voor de verschillende disciplines binnen ons team. We sluiten gezellig af met een gezamenlijke lunch. ’s Middags start ik met een gesprek met mijn coach. Daarna bereid ik alvast de cross-functional meeting voor die ik morgenmiddag heb met mijn collega’s van juridische zaken en geef ik input op een overeenkomst waarin we samen met een klant een nieuwe software-oplossing ontwikkelen. Aangezien ik om 16.00 uur nog een telefonische vergadering heb vertrek ik snel richting huis zodat ik onderweg nog kan inbellen. Eenmaal thuis haal ik de kinderen op en eten we gezellig samen. Nadat ze op bed liggen sla ik nog even mijn laptop open om voorbereidingen te treffen voor morgen.

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

Mijn start bij Deloitte betekende ook gelijk een carrièreswitch vanuit de advocatuur naar het bedrijfsleven. Van deze overstap heb ik nog geen seconde spijt gehad! Het is heel prettig en uitdagend om binnen een bedrijf te werken waar innovatie aan de orde van de dag is. De snel veranderende dienstverlening en uiteraard de daarop van toepassing zijnde wet- en regelgeving houden me scherp en maakt dat ik mijn baan zeer uitdagend vind! Als legal counsel is het erg belangrijk om je kennis op peil te houden. Aangezien we ons steeds meer richten op IT-gerelateerde dienstverlening heb ik aangegeven dat ik mij graag wilde specialiseren in IT-overeenkomsten en vraagstukken. Deloitte heeft mij verrast door mij een opleiding te laten volgen. De door mij opgedane kennis kon ik direct toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Een win-win situatie!

All work, no play?

Zeer zeker niet! Bij Deloitte is het mogelijk om flexibel te werken. De ene week werk ik vier dagen op kantoor, de andere ben ik de hele week vanuit huis aan het werk. Van deze laatste mogelijkheid maak ik vaak gebruik als ik een ingewikkelde overeenkomst moet beoordelen. Dan is het prettig dat je je volledig kunt focussen op het afronden van deze beoordeling. Ondanks dat je geen vaste werkplek hebt maak je wel onderdeel uit van een hecht team. En mocht je behoefte hebben aan meer evenementen: er wordt voldoende georganiseerd. Van sporttoernooien, diners tot aan de jaarlijkse wintersport. Ook hiervoor geldt dat je zelf jouw ideale pakket kunt samenstellen!

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Welkom bij Deloitte! Let the adventure begin!

Bekijk vacatures in het team van Lieselot

Profielfoto van Michelle Leclercq

Michelle Leclercq

Manager Operational Transaction Services

Profielfoto van Mirte Sikkes

Mirte Sikkes

Manager Talent Acquisition

"Iedereen heeft hetzelfde doel en is open naar elkaar."

Profielfoto van Laurens van Wonderen

Laurens van Wonderen

Senior Manager

"Ik ben trots wanneer een project goed loopt."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven