Lisette de Vries

  • Consultant
  • Consulting  |  Enterprise Technology & Performance  |  Finance & Performance
  • Lisette de Vries

Weet jij een interessant feitje over Deloitte die mensen misschien nog niet weten?

Deloitte heeft het 'Reaching Peaks' programa, waarbij elk jaar een groep Deloitters vanuit verschillende functions een paar maanden lang samen voorbereidingen treft om een van de bergtoppen in de wereld te beklimmen. In 2016 heb ik hieraan deelgenomen en succesvol de top van de Kilimanjaro bereikt. Dit was een ontzettend gave ervaring die ik zelf (met vrienden) niet zo gauw had meegemaakt.

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Ik begon met werken bij Deloitte toen ik 18 was. Ik ben gestart in de Audit waar ik de eerste jaren mijn werken en studeren heb gecombineerd. Na een paar jaar realiseerde ik mij dat ik het adviseren leuker vond dan de audit. Ik heb de sprong gewaagd en gekozen om over te stappen naar Consulting. Een hele nieuwe evaring waarbij ik de kans heb gekregen om nieuwe vaardigheden te leren, maar ook om mijn kennis welke ik heb opgedaan tijdens mijn tijd in de Audit toe te passen bij het vinden van oplossingen tijdens mijn consulting werk.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Ervaar wat Deloitte kan bieden voor jou! Bij Deloitte werken een hoop jonge, gelijkdenkende mensen en Deloitte biedt een hoop kansen. Ze bieden mogelijkheden aan interne trainingen te volgen (maar externe studies zijn ook een optie) en stimuleren je om te groeien op de gebieden waar jij expert in wil zijn. Bij Deloitte heb je zelf leiding over je eigen carriere en hoe je deze wil invullen.

Bekijk vacatures in het team van Lisette

Profielfoto van Somaya Agarad

Somaya Agarad

Service Agent

"Ik ben altijd positief verrast door de diversiteit."

Profielfoto van Jordy Nederhand

Jordy Nederhand

Manager Healthcare IT

"De open werksfeer bij Deloitte spreekt mij erg aan."

Profielfoto van Rinse Mallee

Rinse Mallee

Senior Manager

"Deloitte is een internationale organisatie, waarbij kennis van all over the world beschikbaar is."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven