Loek Jongen

  • Consultant
  • Consulting  |  Strategy, Analytics and M&A  |  Strategy & Business Design (Monitor)
  • Loek Jongen

    Loek Jongen

Wat is je grootste uitdaging geweest tot nu toe in je werk bij Deloitte?

Iedere start van een nieuw project is een grote uitdaging. Als consultant worden we niet zomaar ingehuurd natuurlijk en vaak is dat ook maar voor relatief korte periodes. Je moet dus snel het probleem structureren en ervoor zorgen dat je aan de juiste ‘sub-problemen’ werkt. Zeker wanneer je in een voor jou onbekende industrie werkt, kan dat erg uitdagend zijn! Inmiddels heb ik meerdere sectoren of industriën van dichtbij mogen mee maken, zoals: de UK telecom sector, de wereldwijde post en pakketten markt, en zelfs de worsten industrie.   

Hoe zit het met innovatie (in jouw rol / vakgebied / team)?

Binnen Deloitte Monitor proberen we steeds te vernieuwen om tot betere oplossingen te komen. Ik werk bijvoorbeeld geregeld samen met teams van Deloite Analytics om big data inzichtelijk te maken, of om geautomatiseerd het web af te struinen naar bruikbare informatie. Scheelt een hoop tijd; zo kan je je tijd nog beter gebruiken om impact te maken!

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Zodra je werkt bij Deloitte raad ik je aan om goed om je heen te kijken en gebruik te maken van het Deloitte Network. Immers, binnen Deloitte (NL of global) is altijd wel iemand te vinden die een soortgelijk probleem eerder al heeft opgelost. Maak daar gebruik van.

Bekijk vacatures in het team van Loek

Profielfoto van Jelle Joustra

Jelle Joustra

Senior Consultant Strategy Monitor Deloitte

"Deloitte loopt voor op analytics, innovatie en digital."

Profielfoto van Katja Smoor

Katja Smoor

Consultant Monitor Deloitte

"Ik los graag puzzels op voor technische bedrijven."

Profielfoto van Irina Dima

Irina Dima

Senior Consultant

"We hebben het geluk dat we in een omgeving zitten met zoveel slimme, hardwerkende mensen met verschillende achtergronden."

Naar boven