Mark Fick

  • Manager
  • Tax & Legal  |  Business Process Solutions
  • Mark Fick

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

Dat moeten wel de leersnelheid en persoonlijke ontwikkeling zijn. Als je gewend bent vast in dienst te zijn voor één bedrijf gaat er een wereld voor je open wanneer je bij Deloitte een heel klantenportfolio toegewezen krijgt. Ieder bedrijf is anders en brengt nieuwe inzichten die bij een volgende klant weer toegepast kunnen worden. Daar bovenop biedt Deloitte aanvullende opleidingen aan om een RA of RC titel te halen en een indrukwekkend scala aan interne trainingen. Dagelijks werk je bij Deloitte met verschillende collega’s op verschillende niveaus en wordt er veel ‘training on the job’ toegepast. Je leert zo ontzettend snel ten opzichte van een vaste interne functie. Ik ben hier echt van onder de indruk.  

Hoe is de sfeer in jouw team op de afdeling Business Process Solutions (BPS)?

BPS werkt met een senioriteitsmodel. Dat houdt in dat de teams die klanten bedienen bestaan uit collega’s van verschillende niveaus. Er heerst een open cultuur waarin er ruimte is om grappen te maken en mensen elkaar op gelijkwaardig niveau feedback geven. Deze vorm van feedback geven wordt ook afgedwongen in het beoordelingsmodel van Deloitte. Ook het leadership is erg betrokken en luistert als iemand een goed idee heeft. En als de werkweek er vervolgens op zit, sluiten we die het liefst gezamenlijk af met een biertje aan de bar.

Wat vind jij bijzonder aan Deloitte?

Als ik dan een voorbeeld mag geven is het Deloitte FIT. Samen sport beoefenen met Deloitte FIT, een groep die gratis sportevenementen verzorgd voor onze medewerkers. Dit doe ik in een hardloopgroep met collega’s van allerlei verschillende afdelingen en niveaus. Daar heb je geen idee van iemands functie of afdeling, en dat maakt ook niet uit. We dragen allemaal sportkleding en hebben hetzelfde doel: Een lekker rondje hardlopen.

Profielfoto van Danielle Hassefras

Danielle Hassefras.

Senior Consultant Project Management

"Je krijgt meer dan genoeg ruimte om een goede werk-privé balans te vinden."

Profielfoto van Jord Vierbergen

Jord Vierbergen.

Senior Consultant

"De doorgroeimogelijkheden zijn enorm. Veel collega’s maken binnen twee of drie jaar promotie."

Profielfoto van Ruud van de Kerkhof

Ruud van de Kerkhof.

Senior Consultant

"Er zijn veel mogelijkheden, ongeacht of je al weet welke kant je op wilt of niet."

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven