Maxime Spijkerman

  • Analyst
  • Consulting  |  Enterprise Technology & Performance  |  Oracle
  • Maxime Spijkerman

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

De open cultuur en de flexibiliteit. Deloitte hecht veel waarde aan eerlijkheid en wil een sfeer van vertrouwen creëren. Daarnaast uit de openheid zich in verschillende events en communities binnen Deloitte, zoals Inclusion week en het International Womens Network. Ik vind dit mooie initiatieven en vind het belangrijk dat een grote organisatie zoals Deloitte zich daar goed voor inzet.

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Door steeds dingen direct aan te pakken die ik lastig vind en proberen buiten mijn comfortzone te treden. Ik probeer niet af te wachten en dingen uit te stellen die ik moeilijk vind, maar deze gelijk aan te pakken. Dit zorgt er voor dat ik controle hou over obstakels en ik daarna meer tijd heb om me te focussen op dingen die ik leuk vind. Ook biedt Deloitte veel trainingen en workshops aan die erg leuk en nuttig zijn om jezelf te blijven ontwikkelen.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Wees trouw aan jezelf en doe wat goed voelt voor jou. Iedereen heeft een andere kijk op dingen en er zullen altijd andere meningen en perspectieven zijn, maar het is het belangrijkste voor jezelf om trouw te blijven aan jezelf en te doen wat goed voelt voor jou. Gelukkig is hier veel ruimte voor binnen Deloitte door de open cultuur en wordt dit gewaardeerd!

Profielfoto van Paulien Makkinga

Paulien Makkinga

Werkstudent Advisory

"Het is supertof om met verschillende disciplines aan een project te werken."

Profielfoto van Wolke Visser

Wolke Visser

Analyst

"Ik houd mij elke dag bezig met iets anders en daar leer ik ontzettend veel van."

Profielfoto van Lisanne Nieuwpoort

Lisanne Nieuwpoort

Junior Manager

"Blijf steeds bijleren door met verschillende mensen te werken!"

DOT
-
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven