Merlin Nieste

  • Analyst
  • Consulting  |  Human Capital  |  Workforce Transformation
  • Merlin Nieste

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Wanneer je start bij Deloitte krijg je niet alleen een buddy aangewezen (iemand die je de eerste 100 dagen op weg helpt), maar ook een coach. Samen met mijn coach kijk ik waar ik tijdens mijn werk tegen aan loop en hoe ik daar van kan leren, maar ook wat mijn doelen zijn op de lange termijn. Mijn coach helpt me dan die doelen om te zetten in acties, maar brengt mij ook in contact met collega's die mij verder op weg kunnen helpen en wijst me op trainingen die ik zou kunnen volgen om mijn doel te behalen. Daarnaast is er bij Deloitte ook altijd de ruimte om andere activiteiten te ondernemen zoals werken op een project van de Impact foundation. Zo coach ik nu bijvoorbeeld met een aantal collega's, middelbare scholieren tijdens hun profielwerkstuk onderzoek.

All work, no play?

Zeker niet! Natuurlijk is het bij Deloitte soms hard werken, zeker wanneer je een deadline nadert, maar dat betekent niet dat er geen tijd over blijft voor andere dingen. Na het werk borrel ik regelmatig met collega's tijdens de vrijdagmiddagborrel in de Mahler. Daarnaast worden er ook activiteiten georganiseerd zoals Pub Quizes, een bowlingtoernooi en als kers op de taart kun je elk jaar partyen op de piste met 300+ collega's van consulting tijdens onze wintersport.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Welkom en sta open voor datgene wat op je pad komt, ook al valt het misschien niet precies in je straatje. Deloitte biedt zoveel mooie uitdagingen en geen klant of opdracht is hetzelfde. Dus, wil je jezelf blijven ontwikkelen en deel uitmaken van een dynamisch team, dan ben je bij Deloitte zeker aan het juiste adres!

Bekijk vacatures in het team van Merlin

Profielfoto van Elselina van den Berg

Elselina van den Berg

Business Analyst Advisory

"Deloitte is een informele organisatie, waar oog is voor elkaar."

Profielfoto van Max Huisman

Max Huisman

Senior Consultant Advisory

"Geen dag is hetzelfde bij Deloitte."

Profielfoto van Rob Peters

Rob Peters

Senior Manager Digital Health Compliance

"Als je laat zien dat je het kan, is er heel veel mogelijk bij Deloitte"

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven