Michiel Mulder

  • Manager
  • Risk Advisory  |  Financial Risk  |  Regulatory Reporting
  • Michiel Mulder

Hoe ziet jouw dag bij Deloitte eruit?

Mijn dag is heel divers. Ik ben iemand die zich graag bezighoudt met verschillende dingen. 's Ochtends een meeting over recruitment, daarna een klant meeting om vervolgens met collega's te werken aan een nieuwe propositie of aan een paper. Deze variatie zorgt dat mijn dagen nooit hetzelfde zijn en dat geeft me enorm veel energie.

All work, no play?

Ik zou eerder zeggen work hard, play hard. Werken is absoluut belangrijk en dat zorgt voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Maar er zijn veel momenten dat het ook play hard is. Borrels op vrijdag, team events, etentjes na de afsluiting van een project. Verschillende collegas zijn ook vrienden geworden waarmee ik na het werk afspreek.

Waar haal jij je uitdaging uit?

Voor mij zit de uitdaging in het doen van verschillende projecten met verschillende mensen. Verschillende culturen, achtergronden en capaciteiten maken dat ieder team anders is. Ik krijg energie als we klanten kunnen verrassen met een oplossing die echt impact maakt.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Als je wil werken in steeds wisselende en zeer diverse teams waarbij je impact maakt op klanten en die jou helpen om jouw persoonlijke ontwikkeling en groei een boost te geven, neem dan contact met mij op voor een kop koffie en dan bespreken we onze gezamelijke toekomst!

Profielfoto van Pascal van der Loo

Pascal van der Loo

Manager Data & Reporting Advisory

"Bij Deloitte is er enorm veel ruimte om zelf keuzes te maken."

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven