Nathalie Steenvoorden

  • Senior Consultant IT Risk
  • Risk Advisory
  • Nathalie Steenvoorden

Hoe ziet jouw dag bij  Deloitte eruit?

Een dag als Consultant binnen IT Risk is nooit hetzelfde, wat het heel veelzijdig en uitdagend maakt! We zitten veelal bij de klant in diverse teams, maar er is ook genoeg ruimte om een dag thuis te werken. De flexibiliteit in het indelen van je eigen werkdag maakt het werken bij Deloitte een stuk fijner. Wanneer we bij de klant zitten nemen wij veelal interviews af. De interviews gaan dan voornamelijk over hoe de IT infrastructuur er uit ziet en hoe de klant in control is over de compleetheid en betrouwbaarheid van data uit hun eigen systemen. Wanneer we op kantoor werken, werken wij voornamelijk samen met ons team om onze assignment zo goed mogelijk af te ronden.

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Binnen IT Risk is er enorm veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de kans om verschillende certificeringen te behalen of zelfs een Post Master te starten, welke ik afgelopen januari ben gestart. Ikzelf vind het erg belangrijk mijzelf te blijven ontwikkelen, dit doe ik zowel op professioneel als op sociaal vlak. Er zijn namelijk ook vele communities en sociale gelegenheden waarbij je aan kan sluiten en kan netwerken. Daarnaast probeer ik nog steeds zoveel mogelijk vragen te stellen en zoveel mogelijk verschillende projecten aan te nemen. Doordat ons team veel verschillende projecten in meerdere industrieen heeft, is het mogelijk om verschillende klanten te zien in een korte tijd.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Wees niet bang dat je een nummertje wordt binnen een grote corporate, er is genoeg aandacht voor je eigen ontwikkeling, het hebben van doorgroeimogelijkheden en het maken van plezier! 

Bekijk vacatures in het team van Nathalie

Profielfoto van Poorva Adlakha

Poorva Adlakha

Manager Market Risk & ALM

"Vanaf het begin voelde ik me al volledig onderdeel van dit team."

Profielfoto van Jill Lenders

Jill Lenders

Senior Consultant

"Bij Deloitte heb ik een top team, gezelligheid en eindeloze mogelijkheden."

Profielfoto van Patricia Versendaal

Patricia Versendaal

Senior Manager Accountant Adviseur

"Je doet het niet alleen, maar met elkaar."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven