Nicholas Zegers

  • Werkstudent Business Tax
  • Tax & Legal  |  Business Process Solutions
  • Nicholas Zegers

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

Vaak wordt de vergelijking getrokken tussen het werkstudentschap en het werk van een barista. Gelukkig is werken bij BPS als student veel meer dan enkel onthouden hoeveel melk en suiker iedereen in zijn koffie wil. Vanaf de eerste dag werd ik erg goed ontvangen door de collega’s en kreeg ik steeds meer taken toegewezen. Ook de interactie met het hoger management is heel relaxed, iets waarvan ik eerst dacht dat het veel statischer zou zijn.

Hoe ziet jouw dag bij Deloitte er uit en waar hou jij je mee bezig?

Ondanks dat ik in Rotterdam studeer en woon, ga ik liever iets eerder van huis om in Amsterdam te kunnen werken. Vaak is daar een groot deel van het team aanwezig, iets wat naast goede samenwerking ook nog een hoop gezelligheid met zich meebrengt. Ik heb een academische achtergrond in Strategisch Management, dus voer ik niet de standaard taken uit zoals het samenstellen van jaarverslagen. Ik ondersteun voornamelijk bij interne taken zoals events, nieuwe collega’s onboarden en engagement letters voorbereiden.

All work, no play?

Tuurlijk is het belangrijk dat het werk afkomt, maar dat hoeft niet te betekenen dat er geen tijd is voor andere activiteiten. Zo hadden we laatst een leuk uitje met de afdeling bij de Loosdrechtse plassen en hebben we de Deloitte Summer School waar we op locatie trainingen krijgen om onszelf verder te ontwikkelen. Op de vrijdag probeer ik steeds vaker in Amsterdam op kantoor te werken, om zo met een aantal collega’s wat drankjes te kunnen pakken na het werk. Hierdoor leer ik mijn collega’s weer beter kennen, wat ook bijdraagt aan de sfeer op de werkvloer.

Bekijk vacatures in het team van Nicholas

Profielfoto van Thomas Molenaar

Thomas Molenaar

Senior Finance & Tax Consultant

"Ik ben actief op allerlei projecten binnen het finance en tax domein en ontwikkel mijzelf voortdurend."

Profielfoto van Ruud van de Kerkhof

Ruud van de Kerkhof

Senior Consultant

"Er zijn veel mogelijkheden, ongeacht of je al weet welke kant je op wilt of niet."

Profielfoto van Danielle Hassefras

Danielle Hassefras

Project Management Consultant

"Je krijgt meer dan genoeg ruimte om een goede werk-privé balans te vinden."

Naar boven