Pascal van der Loo

  • Manager Data & Reporting Advisory
  • Risk Advisory  |  Financial Risk
  • Pascal van der Loo

Hoe ziet jouw dag bij Deloitte eruit?

Op dit moment ben ik bezig met de uitrol van een groot traject bij een bank, waar nieuwe wet- en regelgeving over wanbetaling van klanten de kredietprocessen van de hele bank raken. Dat betekent dat huidige systemen, processen en procedures worden geraakt en dat deze opnieuw ingericht moeten worden om te kunnen voldoen aan de nieuwe regels. Hierdoor hebben wij contact met mensen vanuit alle hoeken van de bank; van relatie manager tot IT developer tot externe rapporteur. Elke partij heeft weer zijn eigen prioriteiten, requirements en issues, waardoor wij vanuit het programma op zoek moeten gaan naar hoe wij dit het beste kunnen faciliteren en inrichten. Een erg dynamische omgeving waarbij je elke dag weer opnieuw kijkt naar welke zaken de meeste prioriteit verdienen.

All work, no play?

Bij Deloitte kan ik al mijn energie kwijt, in ‘work’ en in ‘play’. Bij iedereen merk je een drive om het beste uit jezelf te halen. We werken hard, zeker als er een deadline aankomt bij de klant waar geleverd moet worden. Maar daarnaast is er ook ruimte om die drive naast je werk in te vullen. Ik hou zelf enorm van sporten en via Deloitte Fit kan je meedoen aan een aantal sportevenementen. Zo heb ik onder meer mee gedaan aan de Vasaloppet (90km langlaufen in Zweden), de Rotterdam marathon, Dam tot Damloop, baanwielrennen clinic en ga zo maar door. Een mooie manier om elke dag weer fit op te staan en naar je werk te gaan.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Doe vooral dingen die je leuk vindt en waar je elke dag weer energie van krijgt. Bij Deloitte is er enorm veel ruimte om zelf keuzes te maken en kom deze vooral maken!

Bekijk vacatures in het team van Pascal

Profielfoto van Michiel Mulder

Michiel Mulder

Manager

"Verschillende culturen, achtergronden en capaciteiten maken dat ieder team anders is."

Profielfoto van Ameet Singh

Ameet Singh

Junior Manager Risk Advisory

"Ik ben er trots op dat ik op een plek werk die actief bijdraagt aan een duurzaam milieu."

Profielfoto van Lauren Critchley

Lauren Critchley

Manager Data and Reporting

"Ik heb me ingeschreven voor mijn eerste grote wielerevenement met Deloitte FIT - duimen!"

Naar boven