Poorva Adlakha

  • Manager Market Risk & ALM
  • Risk Advisory  |  Financial Risk
  • Poorva Adlakha

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?
In de industrie hoor je veel over stereotypen van het ‘consultancywereldje’. De grootste verrassing voor mij was de focus op de mensen. Vanaf dag 1 krijg je veel ondersteuning en begeleiding, wat heel waardevol is als je deze wereld binnenstapt. Dit zie je ook terug in de tijd en aandacht die wordt gestopt in evenementen voor nieuwe collega’s.

All work, no play?
A lot of work, but even more play! Financial Risk Management is een zeer energieke en gezellige afdeling. Vanaf het begin voelde ik me al volledig onderdeel van dit team. We hebben veel evenementen en uitjes en de hoge opkomst zegt alles over hoe leuk deze evenementen zijn! Tijdens de COVID-19 periode zijn er dingen veranderd door de virtuele manier van werken, maar het is fantastisch om te zien hoe we nieuwe en creatieve oplossingen vinden om verbonden te blijven met elkaar.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?
Financial Risk Management is de perfecte combinatie van slimme mensen die daarnaast ook gezellig zijn, of zoals ik ze noem – ‘sociale nerds’. Als je op zoek bent naar een team dat uitdaging hoog in het vaandel heeft staan, maar je ook ondersteunt waar nodig, dan zit je bij ons op de goede plek!

Profielfoto van Jill Lenders

Jill Lenders

Senior Consultant

"Bij Deloitte heb ik een top team, gezelligheid en eindeloze mogelijkheden."

Profielfoto van Evi Somers

Evi Somers

Senior Consultant

"Op een zonnige dag is het uitzicht over de Maas fantastisch."

Profielfoto van Sander Koemans

Sander Koemans

Senior Manager Analytics

"Wat ik leuk vind, is dat we telkens uitgedaagd worden om met creatieve, innovatieve oplossingen te komen."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven