Roeland Hoefnagels

  • Analyst
  • Consulting  |  Enterprise Technology & Performance  |  Supply Chain & Network Operations
  • Roeland Hoefnagels

Hoe blijf je jezelf ontwikkelen?

Ik merk dat hier bij Deloitte heel actief mee omgegaan wordt, en je op allerlei manieren wordt gestimuleerd om je te ontwikkelen. Allereerst on the job: ik merk dat je snel meer verantwoordelijkheden krijgt als je laat zien dat je dit aankan. Hierdoor kom je steeds voor nieuwe uitdagingen te staan en blijf je groeien. Ten tweede zijn er tal van trainingen die je kunt volgen. Deze lopen behoorlijk uiteen, afhankelijk van je interesses. Zo heb ik een week training gehad waarbij we alle ins en outs van een warehouse management systeem leerden. Maar daarnaast heb ik ook trainingen gevolgd zoals het omgaan met moeilijke gesprekken. Hierdoor kan je dus op verschillende gebieden ontwikkelen. Tot slot heeft iedereen een coach met wie je je doelen en uitdagingen bespreekt. Hierdoor blijf je bewust omgaan met je ontwikkeling en wordt je geholpen om het beste uit jezelf te halen.

All work, no play?

Dat zeker niet. Om te beginnen met de vrijdagmiddag: iedere vrijdag is er de mogelijkheid om te borrelen met collega’s. Maar daarnaast hebben we nog meer leuke evenementen zoals de jaarlijkse consulting skitrip en uitjes met de Supply Chain & Network Operations (SC&NO) afdeling. Momenteel kijk ik erg uit naar de jaarlijkse weekend trip met de jongste generatie van de SC&NO afdeling. Maar ook tijdens werk kan er echt wel gelachen worden. Er wordt hard gewerkt maar de sfeer is goed en collega’s staan altijd voor je klaar. Dit vind ik zelf een fijne manier van werken.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Welkom bij Deloitte: In mijn ogen is dit een omgeving die nooit saai is en vol zit met uitdaging, variatie, en fun. Hier haal ik zelf enorm veel energie uit. Hopelijk ga jij hetzelfde ervaren!

Bekijk vacatures in het team van Roeland

Profielfoto van Heleen Schutte

Heleen Schutte

Consultant Actuarial & Insurance Solutions

"Ik weet altijd tijd over te houden voor mezelf en mijn vrienden."

Profielfoto van Morris Boermann

Morris Boermann

Manager Consulting

"Ik wist niet wat consultancy precies inhield, maar wel dat ik veel ruimte had om mijn eigen invulling daaraan te geven."

Profielfoto van Roy Hamstra

Roy Hamstra

Senior Consultant M&A

"Wat je exact wil leren heb je zelf in de hand."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven