Ruud van de Kerkhof

  • Senior Consultant
  • Tax & Legal  |  Business Process Solutions
  • Ruud van de Kerkhof

Hoe ziet een werkdag binnen het Finance team van BPS eruit?

Dat is erg verschillend en helemaal afhankelijk van de opdracht. Momenteel werk ik aan een project binnen de Finance en Control afdeling van Deloitte. In deze rol ben ik bezig met het opmaken van rapportages en maandafsluitingen, en pak ik verschillende ad hoc verzoeken op die hieraan gerelateerd zijn. Verder probeer ik continu verbeteringen en standaardisatie van processen te bewerkstelligen om het werk efficiënter te maken. Binnen het team voelt iedereen zich verantwoordelijk en mijn collega’s zijn altijd bereid te helpen of werk over te nemen mocht dat nodig zijn.

Wat vind je het leukste aan werken bij Deloitte?

Ik vind zelf de afwisseling heel leuk: je komt bij verschillende, soms internationale, organisaties over de vloer. Je leert veel verschillende mensen kennen en werkt steeds met andere collega’s samen. Daardoor bouw je ook een groot netwerk op binnen Deloitte zelf. Verder zijn de projecten en het werk zelf uitdagend en leerzaam. De collega’s binnen BPS zijn allemaal heel gemotiveerd waardoor veel kennis en kunde aanwezig is binnen het team. Mensen stimuleren elkaar om initiatief te nemen, of dit nou binnen de afdeling of op een project is.

Wat is kenmerkend aan de werksfeer binnen Deloitte?

Ik zou de sfeer omschrijven als open en gericht op samenwerking. Verder zijn BPS collega’s flexibel, gedreven en laten een goede indruk achter na het afronden van een opdracht.

Op welke manier heeft Deloitte jou het meest verrast?

Ondanks dat je onderdeel bent van een groot bedrijf, krijg je veel persoonlijke aandacht en waardering. Wat mij ook heeft verrast, is de mate waarin je wordt opgenomen in verschillende teams, dat zegt gelijk iets over de instelling van collega’s.

Wat zou je tegen jouw toekomstige collega willen zeggen?

Of je nu wel of niet weet welke kant je op wilt, er is voor ieder wat wils. Als je het nog niet weet zijn er binnen BPS veel verschillende projecten waarin je je kunt oriënteren en ontwikkelen. Weet je precies wat je wilt, dan kun je sturen naar de kant die jij op wilt, omdat er veel mogelijkheden zijn. Je krijgt de kans om je te ontplooien in een ambitieus en divers team. De diversiteit en inhoud van het werk bij ons bieden je een steile leercurve.

Bekijk vacatures in het team van Ruud

Profielfoto van Danielle Hassefras

Danielle Hassefras.

Senior Consultant Project Management

"Je krijgt meer dan genoeg ruimte om een goede werk-privé balans te vinden."

Profielfoto van Jord Vierbergen

Jord Vierbergen.

Senior Consultant

"De doorgroeimogelijkheden zijn enorm. Veel collega’s maken binnen twee of drie jaar promotie."

Profielfoto van Mark Fick

Mark Fick.

Manager

"Er heerst een open cultuur waarin er ruimte is om grappen te maken en elkaar feedback te geven."

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven