Shenna Straathof

  • Analyst
  • Consulting  |  Enterprise Technology & Performance  |  Supply Chain & Network Operations
  • Shenna Straathof

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

De openhartigheid en toegankelijkheid binnen Deloitte hebben mij het meest verrast. Een groot bedrijf met veel verschillende functies gaf mij al snel het beeld van een hiërarchisch en stijf bedrijf. Het tegendeel werd meteen bewezen bij mijn eerste echte kennismaking waar ik heel vriendelijk werd ontvangen voor een koffiegesprek.  Ook daarna heeft het mij verbaasd hoe open iedereen is en hoe makkelijk je bij een manager of partner kunt binnenstappen als je een vraag hebt. Ook op persoonlijk vlak is er veel aandacht en ruimte om dit met je collega’s te bespreken. Dit heeft er voor gezorgd dat ik me vanaf de eerste dag echt thuis heb gevoeld bij Deloitte!

Waar haal jij je uitdaging uit?

Werken bij Deloitte betekent dat er veel uitdagingen op  je pad zullen komen en dat er verwacht wordt dat je deze ook aangaat. Dit kunnen uitdagingen zijn op gebied van inhoudelijke vraagstukken, stakeholder management of op persoonlijk vlak. Voor mij ligt de grootste uitdaging in het uitstippelen van mijn eigen pad – op welke gebied wil ik mij graag ontwikkelen en welke uitdagingen moet ik hiervoor aangaan om dit voor elkaar te krijgen? Deloitte geeft je veel ruimte voor ontwikkeling, en zal je hier ook altijd in begeleiden en coachen!

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Welkom bij Deloitte -  Een organisatie waar je wordt uitgedaagd, waar veel ruimte is voor je eigen ontwikkeling en waar je je meteen thuis zult voelen!  

Profielfoto van Thijs van der Spek

Thijs van der Spek

Consultant Technology and Discovery

"Ik heb ervaren collega's waar ik dagelijks heel veel van leer."

Profielfoto van Shenna Straathof

Shenna Straathof

Analyst

"Deloitte geeft je veel ruimte voor ontwikkeling"

Profielfoto van Freekje Huisman

Freekje Huisman

Senior Consultant

"Ga altijd op zoek naar jouw uitdaging!"

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven