Sjoerd Roset

  • Senior Marketing Manager Deloitte Consulting
  • Support  |  Marketing & Communicatie  |  Clients & Industries
  • Sjoerd Roset

Hoe zit het met innovatie (bij Deloitte/in jouw werk)?

Ik voel mij erg thuis bij de meest innovatieve dienstverlener. We bieden onze klanten innovatieve, vooruitstrevende dienstverlening en daarnaast maak ik zelf graag gebruik van onze hoogstaande technologische faciliteiten. Deloitte reageert snel op de nieuwste ontwikkelingen in de markt. En ook klanten profiteren daar direct van. We maken ze continu succesvoller, daar ben ik best trots op!
Binnen Clients & Industries (C&I) bekijken wij ook constant hoe wij de nieuwste trends en technologieën kunnen toepassen in ons werk. Een mooi voorbeeld hiervan is de transformatie die wij hebben ingezet naar een marketing & business development 2.0 afdeling. Technologie speelt daarbij een grote rol.  

Waar haal jij je uitdaging uit?

Op een slimme manier zorgen dat de professionals waar ik mee samenwerk commercieel zo succesvol mogelijk zijn! Maar ook het afwisselende werk en het samenwerken met veel verschillende collega’s houden mij scherp. In mijn rol als manager vind ik het ook belangrijk om er voor te zorgen dat dit een mooie plek is om te werken. Om deze modus te vinden samen met mijn team en collega’s daar in te coachen, geeft mij energie.

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Welkom! C&I is een jong en dynamisch team waar hard werken wordt afgewisseld met fun. Er is altijd ruimte om mooie dingen te doen die goed passen bij jouw ambitie: ‘Never a dull moment’.

Profielfoto van Michelle Leclercq

Michelle Leclercq

Manager Operational Transaction Services

Profielfoto van Dennis van der Meer

Dennis van der Meer

Manager Technology and Discovery

"De mogelijkheden op je verder te ontwikkelen zijn ongekend."

Profielfoto van Chris Wentink

Chris Wentink

Campus Recruiter Risk Advisory

"De vrijheid die je krijgt als medewerker, verbaast mij iedere keer."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven