Stefanie Vonk

  • Consultant Analytics
  • Financial Advisory  |  Forensic & Financial Crime
  • Stefanie Vonk

Hoe zit het met innovatie?

Innovatie heeft hoge prioriteit binnen Deloitte. Met behulp van het Artificial Intelligence Centre of Expertise en het actief toepassen van kunstmatige intelligentie (AI) binnen opdrachten heeft Deloitte een vooruitstrevende positie op het gebied van AI. Zelf ben ik onder andere betrokken geweest bij het organiseren van een tweedaags evenement voor iedereen met een interesse in AI en het delen van ervaringen in de "Week of AI". Verder ben ik betrokken bij het toepassen van AI en Natural Language Processing binnen het ontwikkelen van een platform voor het extraheren van data uit ongestructureerde tekst.

Waar haal jij je uitdaging uit?

Deloitte is een organisatie waarbij je vanaf dag één aan de slag gaat bij verschillende klanten. Dit betekent dat je snel moet kunnen schakelen van studie naar werk en je vaak snel nieuwe onderwerpen eigen moet maken. Dit kan binnen Deloitte door het volgen van cursussen of on-the-job bij klanten van je collega's. Elke keer als je start bij een nieuwe klant, is het weer een uitdaging om de vraag goed te begrijpen en de klant te helpen. Gelukkig zijn collega's altijd bereid om je te helpen en mee te denken aan oplossingen!

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Vind je het leuk om bordspelletjes te spelen, een hackaton bij te wonen met een super gezellig team en tegelijkertijd heel veel nieuwe dingen te leren over Financiële criminaliteit, dan ben jij de perfecte collega voor het Financial Crime Analytics team!

Profielfoto van Jaap Nieland

Jaap Nieland

Consultant Analytics

"Met je coach, die een paar functielevels hoger staat, kun je op een persoonlijk niveau over je ontwikkeling praten."

Profielfoto van Sander Koemans

Sander Koemans

Senior Manager Analytics

"Wat ik leuk vind, is dat we in onze projecten telkens uitgedaagd worden om met creatieve, innovatieve oplossingen te komen."

Profielfoto van Paulien Makkinga

Paulien Makkinga

Werkstudent Advisory

"Het is supertof om met verschillende disciplines aan een project te werken."

Naar boven