Stefanie Vonk

  • Senior Consultant Analytics
  • Financial Advisory  |  Forensic & Financial Crime
  • Stefanie Vonk

Hoe zit het met innovatie?

Innovatie heeft hoge prioriteit binnen Deloitte. Met behulp van het Artificial Intelligence Centre of Expertise en het actief toepassen van kunstmatige intelligentie (AI) binnen opdrachten heeft Deloitte een vooruitstrevende positie op het gebied van AI. Zelf ben ik onder andere betrokken geweest bij het organiseren van een tweedaags evenement voor iedereen met een interesse in AI en het delen van ervaringen in de "Week of AI". Verder ben ik betrokken bij het toepassen van AI en Natural Language Processing binnen het ontwikkelen van een platform voor het extraheren van data uit ongestructureerde tekst.

Waar haal jij je uitdaging uit?

Deloitte is een organisatie waarbij je vanaf dag één aan de slag gaat bij verschillende klanten. Dit betekent dat je snel moet kunnen schakelen van studie naar werk en je vaak snel nieuwe onderwerpen eigen moet maken. Dit kan binnen Deloitte door het volgen van cursussen of on-the-job bij klanten van je collega's. Elke keer als je start bij een nieuwe klant, is het weer een uitdaging om de vraag goed te begrijpen en de klant te helpen. Gelukkig zijn collega's altijd bereid om je te helpen en mee te denken aan oplossingen!

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Vind je het leuk om bordspelletjes te spelen, een hackaton bij te wonen met een super gezellig team en tegelijkertijd heel veel nieuwe dingen te leren over Financiële criminaliteit, dan ben jij de perfecte collega voor het Financial Crime Analytics team!

Bekijk vacatures in het team van Stefanie

Profielfoto van Arnold Tosserams

Arnold Tosserams

Consultant HR Tansformation

"Deloitte biedt een ideale arena om, samen met en van collega’s, te leren en erachter te komen waar jouw passie ligt."

Profielfoto van Jurjen Boog

Jurjen Boog

Manager Actuarial & Insurance Solutions

"Als ik mijn collega’s vraag om te helpen met een vraagstuk, word ik vaak verrast."

Profielfoto van Karsten Woudstra

Karsten Woudstra

Manager

"Ik vind het leuk om te werken met fanatieke en gedreven collega's."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven