Tamara Engels

  • Consultant Enterprise Technology & Performance
  • Consulting  |  Enterprise Technology & Performance  |  Oracle
  • Tamara Engels

Hoe ziet jouw dag bij  Deloitte eruit?

In mijn project ben ik veelal bezig met het verzamelen van requirements in meetings met de klant, onderzoeken hoe de requirements in te passen in het Oracle systeem (d.m.v. lezen van manuals, testen in het systeem en overleg met de klant, Oracle en collega's) en het opleveren van de project deliverables, welk configuratie kan zijn of bijvoorbeeld een rapport of advies. Doordat de deliverables divers zijn, en ze ook niet allemaal simultaan lopen, kunnen mijn werkzaamheden zelfs binnen 1 dag al afwisselend zijn. Naast mijn project werkzaamheden maak ik ook graag tijd vrij om met mijn collega's en coach bij te praten en iets extra's bij te dragen binnen het team (mogelijkheden te over).
Afhankelijk van wat ik op een dag op de planning heb staan wissel ik af tussen werken bij de klant, een van de Deloitte kantoren en thuis. De afwisseling in werkzaamheden en werkomgeving doen mij erg goed en zorgen ervoor dat de werkweek om vliegt!

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

Hoewel je promotiepad redelijk uitgestippeld is, zijn er gigantisch veel mogelijkheden om jezelf in allerlei richtingen te ontwikkelen. Deloitte waardeert diversiteit in mensen en moedigt je dan ook aan om je te ontwikkelen op de manier die het best bij jou past.

All work, no play?

Gelukkig niet! Een van de redenen dat ik het zo naar mijn zin heb bij Deloitte is omdat ik ontzettend leuke collega's heb. En dat iedereen zo'n leuke klik met elkaar heeft, is volgens mij zeker ook te danken aan de altijd gezellige borrels en activiteiten. Binnen Deloitte en de teams worden veel evenementen georganiseerd; informatief, gericht op ontwikkeling, maar ook puur om plezier te maken met je collega's. Doordat ook voor dit laatste ruimte wordt gemaakt, leer je je collega's beter kennen, wat uiteindlijk voor een leuke sfeer in het team zorgt en collega's ook meer benaderbaar maakt in de dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk vacatures in het team van Tamara

Profielfoto van Maxime Spijkerman

Maxime Spijkerman.

Consultant

"Deloitte heeft een open cultuur en is flexibel."

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven