Thomas Molenaar

  • Senior Finance & Tax Consultant
  • Tax & Legal  |  Business Process Solutions
  • Thomas Molenaar

Hoe ziet jouw dag bij Deloitte eruit, waar houd jij je zoal mee bezig?

Eigenlijk is dit best een moeilijke vraag, mijn dagen in een week kunnen behoorlijk verschillen. Gezien de dynamische werkomgeving zou het kunnen dat ik op ons Deloitte kantoor in Amsterdam werk (mijn basis) of op locatie bij de klant. Ik probeer tussen 08:00 en 09:00 te starten met mijn favoriet: een kopje koffie. Dan gaat de laptop open en kunnen we beginnen. Samen met mijn collega’s help ik klanten niet alleen met het opstellen van jaarrekeningen en financiële rapportages, maar ook met het beschrijven en verbeteren van financiële processen binnen een bedrijf. Al met al een behoorlijk brede scope van werkzaamheden met veel dynamiek, flexibiliteit en vrijheid.

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

Ik werd enkele jaren geleden via de afdeling Business Process Solutions (BPS) gevraagd of ik wilde meedraaien op een groot project. Dit beviel uitstekend en na een gesprek met het management bleek dat de afdeling ook nog veel mogelijkheden en carrièrekansen had. Ik heb toen besloten om de overstap te maken naar BPS en ben nu actief op allerlei projecten binnen het finance en tax domein waarin ik mijzelf voortdurend verder kan ontwikkelen.

Wat vind je het tofste aan het Deloitte Business Process Solutions team?

Verschillende dingen, maar wat mij vooral heel goed bevalt is de dynamiek, flexibiliteit en vrijheid die ik in mijn werkzaamheden en het team ervaar. Zo ga je met je collega’s naar de Efteling, heb je een learning week in Praag en werk je binnen Nederland de ene dag in Venlo of Hoofddorp en de andere dag in Hoorn of Amsterdam. Daarnaast is BPS denk ik uniek in zijn brede scala aan dienstverleningen, wat als leuke bijkomstigheid heeft dat je naast een breed netwerk binnen finance & tax ook samenwerkt experts op het gebied van technology en project management.

Word jij mijn nieuwe collega? Solliciteer naar één van onze openstaande functies!

Bekijk BPS vacatures 

Profielfoto van Ruud van de Kerkhof

Ruud van de Kerkhof

Senior Consultant

"Er zijn veel mogelijkheden, ongeacht of je al weet welke kant je op wilt of niet."

Profielfoto van Danielle Hassefras

Danielle Hassefras

Project Management Consultant

"Je krijgt meer dan genoeg ruimte om een goede werk-privé balans te vinden."

Profielfoto van Mark Fick

Mark Fick

Senior Consultant Expert

"Er heerst een open cultuur waarin er ruimte is om grappen te maken en elkaar feedback te geven."

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven