Victor Cransberg

  • Senior Consultant
  • Consulting  |  Business Operations  |  Operations Transformation
  • Victor Cransberg

Wat is je grootste uitdaging geweest tot nu toe?

Mijn grootste uitdaging tot nu toe was het vinden van je eigen plek binnen de organisatie. Deloitte is een grote organisatie met veel mogelijkheden, wat zich uit in veel verschillende teams, industrie groepen, communities etc waar je kan aansluiten. Het duurde voor mij dus even voordat ik de juiste plek had gevonden die aansloot bij mijn wensen en ambities. 

Hoe zit het met innovatie bij Deloitte?

Innovatie is een van de belangrijkste strategische pijlers binnen Deloitte. Dit merk ik ook in mijn eigen werk binnen Business Model Transformation, waar je bijvoorbeeld constant wordt uitgedaagd om na te denken over de impact van de digitale trends om ons heen op onze klanten: hierin moeten wij onszelf continu blijven innoveren om van waarde te kunnen zijn (en blijven) voor onze klanten. Deze manier van innovatie wordt breed gestimuleerd. 

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen? 

Maak je keuze voor je toekomstige werkgever op basis van je gevoel. Waar voel je je prettig en met welke type mensen zou jij op dagelijkse basis willen samenwerken? Het is mijn persoonlijke overtuiging dat je gevoel de beste maatstaf is in het maken van deze keuze!

Profielfoto van Judith Poelgeest

Judith Poelgeest

Senior Manager

"Ik wordt echt uitgedaagd en leer elke dag."

Profielfoto van Bram Feijen

Bram Feijen

Senior Consultant Strategy & Operations

"Impact maken betekent voor mij een verschil maken."

Profielfoto van Else Herrebout

Else Herrebout

Consultant

"Het feit dat iedere dag anders is maakt Deloitte uitdagend."

Naar boven