Wietske Viergever

  • Senior Project Manager Communications
  • Support  |  Marketing & Communicatie  |  Brand & Communications
  • Wietske Viergever

Ken jij een interessant, (relatief) onbekend, feitje over Deloitte?

Bij Deloitte werkt een hele diverse club aan leuke mensen. Allemaal verschillende expertises en achtergronden, maar allemaal met een sportieve instelling en eager om een stap verder te komen. Professionaliteit staat hoog en dat merk je gelijk de eerste dag dat je binnenkomt. 

Waar haal jij je uitdaging uit?

Binnen mijn werk vind ik het belangrijk dat er genoeg afwisseling is en dat ik mijzelf continu kan ontwikkelen. Bij Deloitte is geen dag hetzelfde en krijg je tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te blijven leren. Of dit nu on-the-job is, via learning of coaching. Je kunt hier op een trein stappen die je naar mooie bestemmingen brengt, of dit nu op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is of je voorbereid op de volgende stap in je carrière; het is de reis waard!

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Welkom! Sta vooral even stil bij het punt waar je nu gekomen bent. Je staat aan de start van een interessant punt in je carrière en gaat de komende periode veel leren en nieuwe ervaringen op doen. Geniet vooral van deze eerste periode, want het wordt heel leuk!

Profielfoto van Willemijn Visser

Willemijn Visser

Senior Marketing Consultant Client & Industries

"Niet één dag bij Deloitte is hetzelfde."

DOT
x
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven