Willemijn Visser

  • Senior Marketing Consultant Client & Industries
  • Support  |  Marketing & Communicatie  |  Clients & Industries
  • Willemijn Visser

Waar haal jij je uitdaging uit?

Niet één dag bij Deloitte is hetzelfde. Ik heb altijd een aantal verschillende projecten naast elkaar lopen en werk daardoor met veel verschillende teams samen. Wat alle projecten met elkaar gemeen hebben is de hoge snelheid. Binnen een korte tijd heb je als team iets gaafs neergezet, dit brengt een steile leercurve met zich mee! Daarnaast ontmoet ik vanuit mijn rol wekelijks nieuwe collega's, super leuk! Hierdoor ontwikkel je jezelf niet alleen vak inhoudelijk, maar ook op sociaal gebied.

All work, no play?

Zeker niet! Als er iets leuk is bij Deloitte zijn het wel je collega's, waarmee je ook buiten werk allerlei dingen kunt ondernemen. Doordeweeks werk je hard maar is er zeker ook tijd voor ontspanning en een geintje. Vervolgens sta je op vrijdag met elkaar bij de borrel om de week af te sluiten. Daarnaast worden er allerlei uitjes georganiseerd waaraan je kunt deelnemen, denk aan een pubquiz, sportdag, beach party etc. Hoewel het zo'n enorm bedrijf is, voelt het als een hecht klein team. In de 2,5 jaar dat ik nu bij Deloitte werk heb ik heel wat nieuwe vriendschappen gesloten!

Wat zou je tegen je toekomstige collega willen zeggen?

Als je de kans hebt bij Deloitte te werken - pak die kans! Als jij net als ik van afwisseling houdt, jezelf continu wil ontwikkelen en uitgedaagd wil worden dan zit je helemaal goed bij Deloitte. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. En mocht een functie je op termijn niet meer uitdagen, dan is Deloitte ook weer groot genoeg om intern naar een andere functie te zoeken!

Profielfoto van Doris Degen

Doris Degen

Consultant

"Bij Deloitte is veel aandacht is voor diversity."

Profielfoto van Jelle Joustra

Jelle Joustra

Senior Consultant Strategy Monitor Deloitte

"Deloitte loopt voor op analytics, innovatie en digital."

Profielfoto van Nicholas Zegers

Nicholas Zegers

Werkstudent Business Tax

"De interactie met het hoger management is heel relaxed."

DOT
-
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven