Xhoni Shehaj

  • M&A Consultant
  • Consulting  |  Strategy, Analytics and M&A
  • Xhoni Shehaj

Op welke manier heeft Deloitte je het meest verrast?

Deloitte heeft mij het meest verrast op drie verschillende aspecten. Bij Deloitte heb je de vrijheid om je eigen weg te creëren en je toekomstige carrière echt vorm te geven. De diversiteit bij Deloitte is bijzonder. Er werken mensen van over de hele wereld, alle religies, geslachten en seksualiteit bij Deloitte op alle niveaus en in alle bedrijfstakken. En last but not least, inclusiviteit is wat het allemaal samenbrengt. Bij Deloitte heb je de mogelijkheid om te werken met geweldige mensen die iedereen accepteren voor wie ze zijn en hun best doen om je te helpen groeien.

Heb je een interessant feit over Deloitte ontdekt dat de meeste mensen niet kennen?

Niet veel mensen zijn zich bewust van "The Impact Foundation" bij Deloitte. The Impact Foundation stelt iedere consultant in staat om bij te dragen aan een project die ze het beste bevalt. De manier waarop het werkt is dat je een project start of onderdeel wordt van een bestaand project, en je kunt je werktijd en middelen gebruiken om bij te dragen aan het project. Op deze manier kan elke consultant die bij Deloitte werkt zijn kennis delen met de maatschappij en een impact hebben die er toe doet!

Wat wil je tegen je toekomstige collega zeggen?

Bij Deloitte sta je voor uitdagingen die je helpen om te leren en te groeien terwijl je de tijd van je leven hebt. Daarnaast werk je voor klanten van internationaal toonaangevende bedrijven en sta je voor de uitdaging om hun meest complexe problemen op te lossen. Als je jezelf het bovenstaande ziet doen, biedt Deloitte je die unieke kans.  

Bekijk vacatures in het team van Xhoni

Profielfoto van Erik Hegeman

Erik Hegeman

Senior Manager

"Hier kun je met een gezonde ‘mix’ van activiteiten je werkweek invullen."

Profielfoto van Victor Cransberg

Victor Cransberg

Senior Consultant

"We denken constant na over de impact van digitale trends."

Profielfoto van Wietske Viergever

Wietske Viergever

Senior Project Manager Communications

"Bij Deloitte krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen."

DOT
-
DOT
Loading
-
...
Send
D.
Naar boven