Over Deloitte

Onze inspiratie

Wij weten dat samen een prestatie neerzetten heel inspirerend en motiverend kan zijn. Daarom delen we onze kennis en expertise in partnerships, zodat ook onze partners impact kunnen maken die er toe doet. Hieronder vind je een overzicht van de partnerships waar wij onze inspiratie uit halen.

Partnerships

Vattenfall Solar Team

Als trotse partners verbinden Deloitte en het Vattenfall Solar Team hun ambities ten aanzien van innovatie en duurzaamheid met als doel topprestaties te leveren en impact te maken die er toe doet.

ESL Dutch Championship

Deloitte is partner van het ESL Dutch Championship en levert een bijdrage aan de groepsfase en aan de finales tijdens Bright Day. Het partnership is onderdeel van Deloitte’s strategie gericht op innovatie en technologie en ondersteunt de zoektocht naar nieuw, technisch talent.

TEDxAmsterdam Women

TEDxAmsterdam geeft bijzondere mensen met goede ideeën extra aandacht. Want zonder podium, publiek en participatie worden ideeën nooit omgezet in actie. Voor de TEDxAmsterdam Women gaan we samen op zoek naar manieren om innovatie in Nederland op een nog hoger peil te brengen. Uniek is dat we geen geldschieter zijn, maar dat we ondersteuning bieden door onze kennis en ons netwerk te delen.

Singularity University

Singularity University is in 2008 opgericht door Peter Diamandis en Ray Kurzweil met steun van onder andere Google en Cisco, en ruimtevaartorganisatie NASA, om de invloed van exponentiële technologieën te onderzoeken en leiders te inspireren daarmee een positieve impact te maken. De eerste buitenlandse vestiging werd in 2016 in Nederland geopend en Deloitte is trotse partner van Singularity University The Netherlands (SU NL). SU NL geeft onze klanten en hun teams de mogelijkheid om de nieuwe technologieën echt te begrijpen en ervaren. Bij SU NL komen bedrijven en de samenleving fysiek samen om collectief aan de nieuwe strategische uitdagingen te werken.

CampZone

Deloitte is partner van CampZone, het grootste outdoor gaming event ter wereld in de vorm van een vakantie. Tijdens het event organiseert Deloitte een presentatie over threat hunting, een hardware hacking workshop en een Capture-The-Flag contest.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven