Ja, de site mag op basis van mijn klikgedrag suggesties doen en voorkeuren onthouden. Meer over cookies.
Opslaan

Over Deloitte

Onze inspiratie

Wij weten we dat samen een prestatie neerzetten heel inspirerend en motiverend kan zijn. Daarom delen we onze kennis en expertise in partnerships, zodat ook onze partners impact kunnen maken die er toe doet. Hieronder vind je een overzicht van de partnerships waar wij onze inspiratie uit halen.

Partnerships

Nuon Solar Team

Als trotse partners verbinden Deloitte en het Nuon Solar Team hun ambities ten aanzien van innovatie en duurzaamheid met als doel topprestaties te leveren en impact te maken die er toe doet.

TEDxAmsterdam Women

TEDxAmsterdam geeft bijzondere mensen met goede ideeën extra aandacht. Want zonder podium, publiek en participatie worden ideeën nooit omgezet in actie. Voor de TEDxAmsterdam Women gaan we samen op zoek naar manieren om innovatie in Nederland op een nog hoger peil te brengen. Uniek is dat we geen geldschieter zijn, maar dat we ondersteuning bieden door onze kennis en ons netwerk te delen.

Universiteit van Nederland

Deloitte is partner van de Universiteit van Nederland, een spraakmakend en vernieuwend initiatief van internetondernemer en –journalist Alexander Klöpping. Op de website van de Universiteit van Nederland geven de beste hoogleraren van Nederland gratis college. Elke werkdag komt een nieuw college online en elke week een nieuwe hoogleraar. Deloitte heeft in het kader van het partnership content, zoals onderzoeksrapporten, blogs en publicaties, geleverd voor een aantal colleges.

Singularity University

Singularity University is in 2008 opgericht door Peter Diamandis en Ray Kurzweil met steun van onder andere Google en Cisco, en ruimtevaartorganisatie NASA, om de invloed van exponentiële technologieën te onderzoeken en leiders te inspireren daarmee een positieve impact te maken. De eerste buitenlandse vestiging werd in 2016 in Nederland geopend en Deloitte is trotse partner van Singularity University The Netherlands (SU NL). SU NL geeft onze klanten en hun teams de mogelijkheid om de nieuwe technologieën echt te begrijpen en ervaren. Bij SU NL komen bedrijven en de samenleving fysiek samen om collectief aan de nieuwe strategische uitdagingen te werken.

Naar boven