Over Deloitte

Onze werkwijze

Deloitte kun je vergelijken met andere grote bedrijven in consultancy, accountancy, belastingadvies en financieel advies. Bij ons werken tenslotte ook professionals voor topcliënten wereldwijd.

Maar onze werkwijze onderscheidt ons van de rest. Onze aandacht voor innovatie, onze multidisciplinaire teams, onze expertise en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn daar belangrijke voorbeelden van.

Werken in multidisciplinaire teams

Teamwork staat centraal bij Deloitte. Samen met collega’s van andere vakgebieden zet je je in om ingewikkelde vraagstukken voor je cliënt te beantwoorden. De opdrachten waar je aan werkt laten zich niet in een hokje duwen. Daarom zitten in een team vaak niet alleen maar collega’s van jouw vakgebied. Dat zorgt voor de nodige afwisseling. Bovendien leer je zo ook veel van andere vakgebieden. En kunnen anderen weer leren van jou.

Toonaangevende expertise

De verschillende experts van Deloitte zorgen ervoor dat wij al een aantal jaar achtereen het Big 4-kantoor zijn met het grootste aantal publicaties. En ook over media-aandacht hebben we bij Deloitte weinig te klagen. Onze mensen worden regelmatig gevraagd hun licht te laten schijnen over uiteenlopende en actuele zaken. Zoals hoogleraar Peter Kavelaars die in het FD en op BNR werd geïnterviewd over USB en het Zwitserse bankgeheim. Of Oscar Snijders die op BNR tekst en uitleg gaf over het onderzoek Navigating the Downturn, waarmee Deloitte als eerste van de Big 4-kantoren proactief inging op de gevolgen van de economische crises voor het bedrijfsleven. Soms liggen de thema’s veel dichter bij huis en worden onze mensen bijvoorbeeld ondervraagd over de opkomst van Internet TV, een opmars die wij al lang geleden voorspeld hebben. Op radio en tv, in dag- en weekbladen, de mening van Deloitters wordt in heel Nederland breed gehoord!

Diversiteit

Voor Deloitte is het belangrijk om in te spelen op veranderingen in de samenleving. Het talent dat zich op de arbeidsmarkt begeeft wordt steeds diverser. Om dit talent binnen te halen en te houden hebben we bij Deloitte een werkomgeving gecreëerd waarin plaats is voor verschillen. Daarnaast zoeken onze nationale en internationale cliënten in onze medewerkers een volwaardige gesprekspartner. Een divers team met medewerkers van verschillende afkomst, geslacht en leeftijd is daarbij onmisbaar.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Als grote zakelijke dienstverlener heeft Deloitte niet alleen een economische maar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het streven is om met verschillende activiteiten een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te hebben. Daarom is er een beleid geformuleerd rondom corporate responsibility oftewel maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Naar boven