Over Deloitte

Onze cultuur

Deloitte kun je vergelijken met andere grote bedrijven in consultancy, accountancy, belastingadvies en financieel advies. Maar onze cultuur onderscheidt ons van de rest. Het werken in multidisciplinaire teams, een werkomgeving bieden waar iedereen zichzelf kan zijn en het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn daar belangrijke voorbeelden van.

Werken in multidisciplinaire teams

Teamwork staat centraal bij Deloitte. Samen met collega’s van andere vakgebieden zet je je in om ingewikkelde vraagstukken voor je cliënt te beantwoorden. De opdrachten waar je aan werkt laten zich niet in een hokje duwen. Daarom zitten in een team vaak niet alleen maar collega’s van jouw vakgebied. Dat zorgt voor de nodige afwisseling. Bovendien leer je zo ook veel van andere vakgebieden. En anderen kunnen weer leren van jou.

Diversity & Inclusion

We zijn allemaal uniek. Ieder van ons is anders dan de rest. Deloitte biedt een inclusieve werkomgeving waarin plaats is voor verschillen. Alle deze verschillende collega's vertegenwoordigen vele dimensies van diversiteit. Wij zijn er van overtuigd dat we met een diversiteit aan collega's onze klanten het beste kunnen helpen. De vraagstukken die zij hebben, lopen immers ook steeds meer uiteen.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Als grote zakelijke dienstverlener heeft Deloitte niet alleen een economische maar ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het streven is om met verschillende activiteiten een zo groot mogelijke maatschappelijke impact te hebben. Daarom is er een beleid geformuleerd rondom corporate responsibility oftewel maatschappelijk verantwoord ondernemen.

DOT
Chat
DOT
Send
1
2
3
4
5

 

...
D.
D.
D.
Loading
Naar boven